24 Aralık Cumartesi Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

24 Aralık Cumartesi Neler Oldu? 📢

🎤 YouTube Müzik Karaoke Özelliği Getiriyor

Önde gelen müzik platformlarından biri olan YouTube Müzik kendine yeni bir özellik ekliyor. Kendi görünümünü değiştirmenin yanı sıra kendine yapay zeka sistemi ekleyen platform şimdi ise karaoke özelliğini duyurdu. YouTube, bir süredir bazı kullanıcılarına bir süredir sunduğu Casting UI üzerinde şarkı sözlerinin canlı olarak akmasını sağlıyor. Yapılan yenilik ile birlikte artık albüm resmi, şarkı adı ve sanatçı ekranın ortasında olmak yerine sağ kenara alınırken, kayan şarkı sözleri ise ekranın sol ve orta kısmında büyük bir şekilde kendisine yer buluyor.

24 Aralık Cumartesi Neler Oldu? 📢🇺🇲 TikTok ABD’de Yasaklanıyor

Bildiğiniz üzere son zamanlarda TikTok ABD’de tartışma konusu haline gelmişti. TikTok’un ana şirketi ByteDance, bir süre önce çalışanlarının casusluk yaptığını kabul etti. ABD ‘de artık devlet çalışanlarının cihazında bulunmayacak. ABD’li Senatör Josh Hawley tarafından yürütülen son TikTok kampanyası Kongre’den olumlu dönüş aldı. “ Devlet Cihazlarında TikTok’a Hayır ” Yasası, 2023 mali yılı için kabul edildi.

24 Aralık Cumartesi Neler Oldu? 📢

🚗 Tesla Her Şeyi Şarj Eden Alet Çıkarıyor

Tesla, 3 cihaza kadar destek veren kablosuz şarj standını duyurdu. “Wireless Charging Platform” isimli ürün, 15 watt destek sunuyor. Bununla beraber piyasadaki çoğu cihazın şarjını doldurabilen cihaz 2023 yılının şubat ayında satışa sunulacak. Fiyatı ise 300 dolar.

24 Aralık Cumartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.