20 Mart Pazartesi Neler Oldu? 📢

20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢

Binance Feed’la tanışın, Edge’ye kripto cüzdanı, Apple neden işten çıkarma yapmadığını açıklıyor…Bugüne dair önemli 3 haberi sizler için derledik. Keyifli okumalar.

📰 Binance Kripto Haberlerini Feed ile Sunuyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance kripto paralar için en güncel haberleri takip edilmesini sağlayan yeni özelliği “Feed”i Türkiye’de kullanıma sundu. Bunu kendi uygulamasının içinde veren borsa bu bölümde sadece kripto paralar ve web3 ekosistemi ilgili haberler yer alacak. Ayrıca takip sistemi sayesinde istediğiniz içerik üreticilerinden bildirim alabileceksiniz. Ayrıca herkes kafasına göre yayın yapamayacak. Bu yayınlar için Binance’tan onay alınması gerekecek.

2022’de İnovasyona Ağırlık Veren Binance, Bu Yıl da Kullanıcı Odaklı Çalışmaları Merkezine Alacak💰 Microsoft’tan Kripto Hamlesi

Microsoft kripto paralar için bir hamle de bulundu. Microsoft’un tarayıcısı olan Edge’ye yerleşik bir kripto cüzdanı eklemek için çalışmalara başladı. Bu özellik şimdilik test aşamasında. M-wallet özelliği sayesinde kullanıcıları kötü amaçlı adres ve uygulamalardan korumayı amaçlayan bir yapı oluşturacak. Ayrıca kripto paralar için transfer edilmesine, satın alınmasına ve farklı para birimlerinin takip etmesine izin veriyor. Şimdilik sadece Coinbase ve MoonPay borsalarını destekliyor. Binance ile daha bir anlaşma daha gerçekleşmemiş durumda ancak bu yolun başı olduğu için daha fazla borsa eklenmesi bekleniyor.

20 Mart Pazartesi Neler Oldu? 📢

🍎 Apple’ın Neden Toplu İşten Çıkarım Yapmadığını Açıkladı

Apple analisti Mark Gurman, Apple’ın neden toplu işten çıkarım yapmadığını açıkladı. Bildiğiniz üzere pek çok şirket krizde işten çıkarmalara gidiyor. Ancak Apple CEO’su Tim Cook bu yolun en son olacağını bunun yerine maaliyetlerde azalmaya gideceklerini belirtti. Analist Mark Gurman şirketin çeyrekte 30 milyar dolar para kazandığını ve bu rakamın diğer teknoloji şirketlerinin tümünden daha fazla olduğunu gösteriyor. Ayrıca şirket hisse senetlerinde 2023’ün başından beri %20 artış yaşadı. Ayrıca şirket bu işten çıkarmalar nedeniyle yapılan yorumlardan çekiniyor. Ayrıca şirketin üst düzey yöneticileri piyasanın çok önemli bir noktasında bulunduğunu ve onların işçi çıkarımının ekonomi üzerinde daha kötü yorumlar çıkaracaklarını düşünüyorlar.

20 Mart Pazartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.