20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢

20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢

20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢

💻 Sam Altman ve Grerg Brokcman Microsoft’a Katıldı.

Bildiğiniz üzere sizlere Sam Altman’ın OpenAI CEO’luğundan kovulduğunu ve Greg Brokcman’ında şirketten istifa ettiğini aktarmıştık. İki kurucu ortak beraber Microsoft’a katıldı. Bu haberi Satya Nadella duyurdu.

20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢

🏎 Hamilton’un Aracı Rekor Fiyata Satıldı

Lewis Hamilton’un yarışlarda kullandığı ve zafer kazandığı “2013 Mercedes-AMG Petronas W04” Formula 1 aracı, açık artırılmayla birlikte satıldı. Yapılan açık artırma sonucu 18,8 milyon dolar gibi bir rekor fiyata satıldı. Bundan önceki rekror ise Michael Schumacher‘in altıncı Formula 1 dünya şampiyonluğunu elde ettiği Ferrari imzalı F2003-GA aracı 14,9 milyon dolara satılmıştı. Bu rekorlar modern araçlar için geçerli.

🛻 İtalyan Markası Türkiye’ye Geliyor

Shineray Grubu’nun İtalyan otomobil markası SWM Türkiye pazarına girişi yapıyor. Resmi açıklama şirket tarafından yapıldı. 1971’den beri araç üreten ve yılda 300 bin araç üretimine sahip şirket. Bu kapsamda, uluslararası ATMO Grubu, aralık ayı itibarıyla İtalyan otomotiv üreticisi SWM markasını Türkiye pazarına sokacak.

20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.