11Sight Sayesinde Sağlıkta Dijital Dönüşüm ile Sıfır Temas Dönemi

Dünyayı etkisi altına alan pandemiyle birlikte işletmeler hızla dijitalleşiyor. Dijital dünyaya taşınan sektörlerden birisi ise sağlık sektörü oldu. Yerli Biyoteknoloji Şirketi Enbiosis, görüntülü etkileşim platformu 11Sight sayesinde müşterilerine tek tıkla hizmet veriyor.

 

 

Mikrobiyom bilimini ilerletmeyi ve yeni nesil yapay zeka teknolojilerini hedef alarak kişiselleştirilmiş sağlık teknolojileri üretmeyi amaçlayan Enbiosis Biyoteknoloji, 11Sight görüntülü görüşme yöntemiyle satışlarını ve partnerliklerini arttırdı. 11Sight tek tıkla görüntülü görüşme platformunu çok verimli ve kullanışlı bulan Enbiosis, web sitesine eklediği widget ile danışanlarına canlı destek sağlıyor. Enbiosis, aynı widget sayesinde partnerleriyle de tek tıkla görüşme sağlıyor ve etki alanını genişletiyor.

 

 

Türkiye’de tek tık ile üst düzey gerçek zamanlı video arama teknolojisi platformu olan 11Sight Türkiye ülke müdürü Ercan Gümüş, web sitelerine eklenen butonların şirketler ve müşteriler arasındaki mesafeyi en kısa haline getirdiğini belirterek, ‘’Salgının etkilerinin tüm sektörlerde görüldüğünün farkındayız. Sağlık sektöründeki dijitalleşme sürecinde, 11Sight aracılığıyla bireylerin kişiselleştirilmiş sağlık yolculuklarında yalnız hissetmemeleri bizi son derece mutlu etti. Sağlık sektöründen daha fazla şirket ile çalışarak bu alanda da dijitale taşınan işletmelere destek olmayı hedefliyoruz. Bu yıl Los Angeles Tribune Quantum Leap Forum’da, en iyi startup seçildik, TiEcon 2021 zirvesinde birinci olduk, IDC CIO ödüllerinde müşterimiz Eczacıbaşı ile birlikte ödül kazandık. Çözümümüz ile işletmeleri çevrimiçi hale getirmek için çalışmalarımıza ve geliştirmelerimize devam ediyoruz ’’ dedi.

 

 

Gümüş ayrıca; ‘’Dijital dönüşüm sürecinde şirketler görüntülü görüşme platformları ile farklı çalışma modellerini hayata geçirdi. Sağlık sektörü ile birlikte otomotiv, gayrimenkul, perakende gibi sektörler de müşteri deneyimlerini çevrimiçi ortama taşıyor. Mercedes, Suzuki, Alfa Romeo, Remax, Nef, Ataseven Group gibi daha birçok firma da satışlarını 11Sight ile artırmaya başladı. Herhangi bir indirme işlemi yapılmadan tarayıcı üzerinden kullanılan 11Sight, ürün geliştirmelerine devam ederken büyümeye de devam ediyor.’’ Şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Herhangi bir indirme veya arkadaş ekleme gerektirmeyen 11Sight, vCall Team, vCall Pro, vMeet ve vBrand gibi ürünler ile tüm şirket tiplerine özel paketler sunuyor. Organizasyon yönetimi, arama kaydetme, profil özelleştirmeleri, kişisel dijital ofis, performans analizi, anonim aramalar, CRM entegrasyonu, ekran üzerinde işaretleme arama içi ekran ve dosya paylaşımı gibi kolaylaştırıcı özellikleri de sisteminde bulunduruyor.

 

11Sight hakkında: 2016 Yılında Silikon Vadisi’nde Aleks Gollu Ve Farokh Eskafı Tarafından Kurulan Startup Teknolojı Sırketı 11Sight, herhangi bir platform veya herhangi bir uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlamaktadır. 11Sight, ekstra bir uygulama yüklemeye gerek kalmadan anında görüntülü görüşme sağlayarak bir ilki gerçekleştirmektedir. 11Sight‘ın ABD Merkez ofisinin yanı sıra İngiltere, Dubai, Hindistan Ve Türkiye’de temsilcilikleri bulunmaktadır.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Keiretsu Forum Türkiye’den Dijital Güzellik Asistanı Melo App’e 5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

HOTELFOREX TOURISTICA – DIANA TRAVEL ARASINDA STRATEJİK ORTAKLIK

Hekimlerin İletişim ve Profesyonel Bilgi Paylaşım Platformu Medklik, Teknolojik Altyapısını B4YO Capital’den Aldığı Yatırımla Daha da Büyütüyor

Tesla, Otonom Sürüş İçin 9.Beta Güncellemesini Yayınladı

Loggle: Yeni Nesil BT Envanter Varlık Yönetimi Aracı

GelecektekiSen, Lise 9,10,11 ve 12.sınıf öğrencilerini TalentsForFuture High School 2021 Yaz Okulu’na davet ediyor.

Efilli: Kişisel Verilerin Korunmasında Yerli Çözüm

TİİBÖT Tarafından 3-4 Temmuz Tarihleri Arasında Düzenlenen Bilişim ve Teknoloji Zirvesine Davetlisiniz!

Girişim Haberleri Ailesini Büyütüyor!

Girişimcilik Ekosistemi 1 Temmuz’da İBB ile Harekete Geçiyor!

Güneş Gözlüğü, Okyanusta Bulunan Plastik Atıklarından Tasarlandı!

 

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler 

 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

 

 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.