Zoom Görüşmelerinden Kaçmak Mümkün Mü?

Zoom görüşmeleri Covid-19 ile hayatımıza girmesi ile bir anda vazgeçilmezimiz hatta en çok kullandığımız görüntülü görüşme uygulamalarından biri oldu. Zoom sayesinde ister sosyalleşebiliyor, istersek iş toplantılarımızı gerçekleştirebiliyoruz. Fakat sık sık yapılan zoomlar bizlerin üretkenliğini de azaltabiliyor.

Böyle durumlardan kaçmak ve üretkenliğimizi tüketmememiz için bir tool hazırlanmış.

zoom

Hazırlanan tool’a gelmeden önce zoom hakkında bilmeyenler için kısa bir bilgi vermek istiyoruz. Zoom görüntülü veya sesli bir şekilde arkadaşlarımız, dostlarımız, uzakta olan ailemiz veya iş toplantılarımızı rahatça yapabildiğimiz bir uygulama.

Hatta Zoom uygulamasının Ceo’su “Bir gecede bu kadar popüler olacağımızı bizlerde tahmin etmiyorduk.” gibi bir açıklama yapmıştı.

zoom

Fakat bizler yaşadığımız coğrafyadan dolayı bu görüşmeleri rahat bir şekilde yapamıyor sürekli internet bağlantı problemleri yaşıyoruz. Aslında hayata geçen bu tool bizim zoom görüşmelerimizden erken kaçmamıza sebeb olan bir tool. Sizleri de daha fazla meraklandırmadan hemen toolla geçelim.

 

İşte O Meşhur Tool: Zoom Escaper

Zoom Escaper sayesinde yaptığımız toplantılarımızda veya görüşmelerimizde ufak ufak sabotajlar yapmamıza olanak sağlıyor böylece karşı taraf bizlerin Internet’inin kötü olduğunu düşünüp görüşmeyi erken bitiyor veya daha sonraki bir tarihe erteleyebiliyor.

Bize göre Zoom Escaper kısa süre içerisinde herkes tarafından öğrenilecek bir tool olacağı için kısa süre sonra inandırıcılığını kaybedeceğine inanıyoruz. Fakat buradaki amaç toplantılardan erken kaçmak veya hiç katılmamak değil sadece yeterli zamanda verimli toplantılar geçirmek ve kişiye çalışmak için veya üretkenliğini göstermek için yeterli zamanı tanımak. Bizlerde biliyoruz ki birçok toplantı saatlerce sürebiliyor ve toplantılar sıkıcı hal alabiliyor.

Zoom Escaper Kullanımı : 

Daha kısa ve verimli zoom toplantıları geçirmeniz dileği ile! 

 

Tasarımların Vintage Hali, Hepimizin Aşina Olduğu Ünlü Logolarda!

OFİSİNİZİ DOĞAYA TAŞIYAN KARAVAN: NİSSAN NV350

2021’DE YAPILACAKLAR LİSTESİ

Instagram Hesabımız

Twitter Hesabımız

Linkedln Hesabımız

0 Comments

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.