/

Zerrin Tekindor’un Tek Kişilik Performansı “TOZ” ENKA Sanat’ta

ENKA Sanat, yapımını ID İletişim’in üstlendiği Zerrin Tekindor’un tek kişilik performansı “Toz”u 23 Mart Perşembe akşamı ENKA Oditoryumu’nda ağırlayacak.

Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Hira Tekindor’un üstlendiği, prömiyerini yaptığı günden bugüne kapalı gişe oynayan “Toz”, Zerrin Tekindor’un muhteşem performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Çok sayıda kişiliğe bürünen ve her birine bambaşka hayatlar veren Zerrin Tekindor’un sahnede devleştiği bu tek kişilik oyunda, hikâye ve karakter geçişlerine ışık ve ses efektleri eşlik ediyor.

enka

“Toz”, 23 Mart Perşembe akşamı saat 19.00 ve 21.00’da iki seans olarak ENKA Oditoryum’da sanatseverlerle buluşacak.

60 dakika / Tek Perde / +13

 

Yazan: Murat Mahmutyazıcıoğlu

Yöneten: Hira Tekindor

Oynayan: Zerrin Tekindor

 

Oyununun biletlerine Biletix ve ENKA Sanat Gişesi’nden ulaşılabilir.  

 

enka

ENKA Sanat Hakkında

ENKA Vakfı’nın kültür sanat alanındaki faaliyetlerini yürüten ENKA Sanat, kurulduğu günden bugüne, sanatçıların üretimlerine destek olmak, bu üretimlerin genç nesiller başta olmak üzere geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Açıkhava Tiyatrosu, Oditoryumu ve Galerisi’nde gerçekleştirdiği tüm yıla yayılan etkinlik programı ile farklı sanat dallarından yenilikçi örnekleri sanatseverlerle buluştururken, alanında duayen sanatçıların yanı sıra genç yeteneklere de düzenli olarak kapılarını açıyor. ENKA Sanat, aynı zamanda, genç sanatçıların eğitimine yönelik burs programları hayata geçiriyor; farklı kurumlarla iş birliği içerisinde sponsorluk çalışmaları yürütüyor; kendi yapımlarına imza atıyor; geliştirdiği proje ve programlarla sanata katkılarını çok yönlü olarak sürdürüyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.