Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

Yurt Dışında Çalışmanızı Sağlayacak 5 Muhteşem Site

 

Yurt dışında çalışmak birçok gencin hayali haline geldi. Bugün sizlere yurt dışında çalışmak isteyip bulamadığınız fırsatları karşınıza çıkaracak siteler ile geldik. Bu fırsatları değerlendirmek için okumaya devam edinn.

1. Indeed

Bu sitede çalışmak istediğiniz hangi ülkeler varsa o ülkelerde bulunan açık iş ilanlarını bulabiliyorsunuz. İstediğiniz işlere başvurmak da bir o kadar kolay. Siteye girdiğinizde “Ne” ve “Nerede” arama çubuklarını doldurup “Ara” butonuna bastığınızda sizin için uygun işler aranmaya başlanacak.  İstediğiniz ve size uygun olan işi bulduktan sonra isterseniz o iş yeri sitesinden isterseniz de Indeed üzerinden CV’nizi iletip cevap bekliyorsunuz. (Nasıl CV hazırlayacağınızı bilmiyorsanız veya ücretsiz CV şablonlarıyla CV’nizin özenli, şık görünmesini istiyorsanız CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site yazımıza göz atmayı unutmayın.)

Dilerseniz Indeed internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

2. Dice

Bu site daha çok yurt dışı teknoloji alanında çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Bu siteden de Avrupa ve dünyada bulunan binlerce iş ilanına ulaşabilirsiniz. Sitenin dili İngilizce ve aynı yukarıda bahsettiğim gibi İngilizce bir şekilde ne, nerede ve iş ara butonları var. Bu siteden de rahatlıkla özellikle teknoloji alanında bir sürü işe ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Dice internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Career Building

Career Building’in diğer sitelerden farkı sadece iş aramak için kullanılmıyor olması. Bu siteden de Avrupa’da bulunan birçok işe ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu sitede blog yazıları da bulunuyor. İnsanların deneyimleri ve tavsiyeleri sayesinde hiç tahmin etmediğiniz yerlere yönelebilirsiniz, ziyaret etmenizde fayda var.

Dilerseniz Career Building internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

4. Crunchbase

Crunchbase’de ise anahtar kelimeler önem kazanıyor. İstediğiniz, size uygun olan anahtar kelimeleri seçerek aramayı özelleştirebiliyorsunuz. Ayrıca menüden ilerletilmiş arama kısmından yurt dışı yatırımcılarına kadar bir sürü bilgiye ulaşabiliyorsunuz.

Dilerseniz Crunchbase internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

5. Monster

Bu sitede bulunan iş ilanları hakkında yorumlara da ulaşabiliyorsunuz; iş hakkında detaylı bilgiye, yurt dışı çalışma şartlarına da. Monster Avrupa’da iş aramak için en çok tercih edilen siteler arasında önde gelenlerden biri. Ayrıca sitede kariyer tavsiyeleri isimli bir kısım da bulunuyor.

Dilerseniz Monster internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Netflix Oyun Sektörüne Dahil Oluyor

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

Amazon’un Kurucusu ve Eski CEO’su Jeff Bezos Bugün Uzaya Çıkıyor!

WhatsApp’ın Yeni Grup Konuşma Özelliği

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.