//

Workist, 9 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Workist

Workist, idari yükü ortadan kaldıran ve belge işlemeyi çok daha basit hale getiren yapay zeka destekli platformu için 9 milyon euro yatırım aldı!

Workist ne avantaj sağlıyor?

Workist

SaaS girişimi otomasyon aracını küresel B2B şirketlerine taşıyarak genişlemeyi planlıyor. Evrak işlerini yönetmek herkesin bildiği gibi sıkıcı bir iş. Dünya dijitalleşirken, bu idari işlerin çoğu hala manuel olarak yapılıyor ve birçok insanın çok fazla zamanını alıyor.

Berlin merkezli Workist bu süreci otomatikleştirmek ve dijital çağa uygun hale getirmek istiyor. Girişim ürünü geliştirmek için 9 milyon euroluk yatırım aldı.

Tim Wegner: “18. yüzyıldaki buhar makinesine benzer şekilde, yapay zeka da insan emeğinin otomasyonunda gerçek bir patlamaya yol açacak, ama bu kez ofis işlerinde. Workist ile şirketler verimliliklerini önemli ölçüde artırabilir ve yapay zekanın potansiyelinden faydalanabilirler.” açıklamalarında bulundu.

Yatırım detayları

Workist

Seri A finansmanı Earlybird Venture Capital tarafından yönetildi. Bu fon, 468 Capital, LEA Partners ve another.vc’nin de destekçileri arasında yer aldığı Workist’in toplam fon miktarını 12 milyon euroya yükseltti.

Yeni fon, ürün ve teknoloji ekibini güçlendirmek ve uygulama yelpazesini genişletmek için kullanılacak.

Ekip, B2B işlemlerinin tüm belge işleme yönlerini otomatikleştirme misyonunu üstleniyor. Workist’in yapay zeka yazılımı WorKL; siparişler ve faturalar gibi ticari belgeleri hazırlama işlemlerini tamamen dijitalleştirmek için ilgili tüm bilgileri otomatik olarak işliyor.

Aynı zamanda, kalifiye eleman sıkıntısı ve personel eksikliği, iş süreçlerinin giderek daha fazla otomasyonunu gerektiriyor.

Workist, otomasyonu geliştirmek ve iş süreçlerini daha verimli ve uygun maliyetli hale getirmek için yapay zekayı kullanıyor. Buna ek olarak, yapay zekanın yüksek öğrenme etkisi, artan dağıtım süresiyle birlikte otomasyon oranının daha da artmasını sağlıyor.

Workist’in çözümünün özellikle orta ölçekli şirketler için uygulanması kolay ve çok sayıda ERP ve CRM sisteminin yanı sıra diğer kurumsal BT yazılımlarıyla da uyumlu. Workist sadece iki yıl içinde 50’den fazla müşteriye ve yedi rakamlı bir gelire ulaştı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.