//

Viyana Merkezli Orderlion, Supli’yi Satın Aldı!

Orderlion

Viyana merkezli Orderlion, Supli’yi satın aldı!

Orderlion ne yapıyor?

Orderlion

Geçtiğimiz ay 4 milyon euro yatırım alan ve uluslararası genişleme planlarını paylaşan Orderlion, şimdi de Fransız rakibi Supli’yi satın alarak bu pazarı ele geçirmeyi hedefliyor. Bu satın alma Orderlion’un hizmet olarak yazılım (SaaS) platformunu Fransa genelinde yaygınlaştırmasını ve uluslararası büyümesini hızlandırmasını sağlayacak.

Supli ile güçlerini birleştiren Orderlion, B2B gıda tedarik zincirinin dijitalleştirilmesi için Avrupa pazarında kilit bir oyuncu olarak kendini hızla pekiştiriyor. Supli, 2018 yılında Romain Rousselet ve Antoine Gutierrez tarafından Orderlion ile aynı misyonla kuruldu ve gıda tedarik zinciri işletmelerini daha verimli ve sürdürülebilir hale gelmeleri için desteklemeyi amaçlıyor.

Satın alma detayları

Orderlion

Viyana merkezli Orderlion, B2B gıda tedarik zincirini dijitalleştirirken Fransız startup Supli’yi satın aldı! Viyana merkezli Orderlion, gıda tedarik zincirlerini düzene sokma ve optimize etme konusunda uzmanlaşmış bir Fransız girişimi olan Supli’yi satın aldı. Bu satın alma Avusturyalı ekibin yakın zamanda gerçekleştirdiği bir bağış toplama işleminin ardından gerçekleşti ve uluslararası alanda büyümelerini sağlayacak.

Anlaşmanın bir parçası olarak, mevcut Supli müşterileri Orderlion’un platformuna geçirildi ve dahil edildi. Tüm Supli çalışanları ve daha önce danışmanlık sektöründe Paris ve New York’ta yaşamış ve çalışmış olan şirketin iki deneyimli kurucusu da artık Orderlion’a katılıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.