//

Virohan, 7 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Virohan

Virohan, 7 milyon Euro yatırım aldı!

Virohan ne yapıyor?

Virohan

2018 yılında Kunaal Dudeja, Nalin Saluja ve Archit Jayaswal tarafından kurulan Virohan, sağlık görevlilerine acil tıp teknisyenliği, tıbbi laboratuvar teknisyenliği, ameliyathane teknisyenliği, hastane yönetimi ve radyoloji teknisyenliği gibi sertifika temelli kurslar sunuyor.

Yatırım sonrası açıklamalarda Virohan’ın öğrencileri arasında flebotomist, tıbbi laboratuvar teknisyeni, ameliyathane teknisyeni gibi teknisyenlerin de bulunduğu belirtildi.

Bharat Fund kurucu ortağı Ashwin Raguraman şu açıklamaları yaptı; “Sağlık çalışanlarındaki ciddi eksiklik pandemi sırasında gündeme geldi ancak kalıcı bir sorun olmaya devam ediyor. Virohan’ın hem dijital hem de sınıf / hastane deneyimini harmanlayan son derece ölçeklenebilir bir model aracılığıyla bu profesyonellere yüksek kaliteli eğitim sağlama çabaları bu sorunu çözmeyi vaat ediyor.”

Yatırım detayları

Virohan

Sağlık hizmetleri eğitim teknolojisi girişimi Virohan, bugün yaptığı açıklamada, Blume Ventures liderliğinde B1 Serisi öncesi olarak adlandırılan bir köprü finansman turunda 7 milyon dolar topladığını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, fonlamadaki diğer yatırımcılar arasında Bharat Inclusion Seed Fund, Rebright Partners ve Leasing Artha, ALES Japan, JP Morgan Chase Singapur genel müdürü Shantanu Jain, Deepa Bagla Financial Consultants ve 500.000 $ koyan LetsVenture melek yatırımcı üyesi Harshvardhan Rajgarhia yer alıyor.

Girişim en son Mayıs 2021’de Rebright Partners tarafından yönetilen A Serisi finansman turunun bir parçası olarak 200.000 dolar toplamıştı. Ağustos 2020’de, birleşik tohum ve Seri A turunda 2,8 milyon dolar toplamıştı.

Şirket şu ana kadar toplamda 11 milyon dolar topladı. Açıklamada, yeni fonun Virohan’ın mevcut yatırımcıları ALES ve Rebright Partners’ın desteğiyle Japon pazarına açılmasına yardımcı olacağı belirtildi. Şirket ayrıca Hindistan genelinde 200’den fazla yeni kampüse genişlemeyi, yeni eğitim programları geliştirip başlatmayı ve çok kanallı eğitim platformu altyapısını ve yerel dillerdeki içeriğini ölçeklendirmeyi hedefliyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.