//

Varthana, 7 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Varthana

Varthana, 7 milyon Dolar yatırım aldı!

Varthana ne yapıyor?

Varthana

Varthana, 2013 yılında Brajesh Mishra ve Steve Hardgrave tarafından özel eğitim kurumu sahiplerine kredi sağlayarak okulların eğitim altyapısını iyileştirme vizyonuyla kuruldu.

Varthana CEO’su Joshua Moraczewski şu açıklamaları yaptı;

“Varthana, her dinamik finans kuruluşunun yeniliklerini ve yaklaşımlarını ölçeklendirme fırsatı verildiğinde yaratabileceği etkinin bir kanıtıdır. Varthana gibi Sorumlu Finans Kuruluşlarını desteklemeye kararlıyız. COVID sonrası bu zorlu ortamda, onların çabaları her zamankinden daha önemli. Yatırım yaptığımız düşük bütçeli okullar, pandemi sırasında karşılaştıkları benzeri görülmemiş zorlukların ardından işlerine geri dönmek için kapsayıcı finansal hizmetlere güveniyor. MicroVest’in desteğiyle Varthana artık bu uygun fiyatlı okullara yardımda yapıcı bir rol oynamak için daha güçlü bir konumda.”

Yatırım detayları

Varthana

Varthana, MicroVest’ten 7 milyon dolar yatırım aldı. Uygun fiyatlı eğitim kredisi sektöründe bir öncü olan Varthana, fonları Hindistan’ın kırsal kesiminde yaşayan ve uygun fiyatlı eğitim görmek isteyen bireylere kredi sağlamak için kullanacak.

Varthana CEO’su ve Kurucu Ortağı Steve Hardgrave, “MicroVest, Hindistan’da kaliteli eğitime erişim sağlamak amacıyla çalışan uzun vadeli yatırım ortağımız oldu” dedi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.