Twitter’da Ücretli Üyelik Dönemi Başlıyor

Twitter bugün iki özelliği duyurdu. İlk özellik, kullanıcıların ek içeriğe ulaşması için takipçilerinden ücret talep edecek; diğer özellik ise ilgi alanlarına göre gruplar oluşturularak, bu gruplara katılma yetkisine sahip olacaklar. Twitter’ın bu yaptığı değişimler, diğer sosyal medya platformlarıyla benzerlik gösteriyor.
Super Follow Geliyor!

Twitter’ın son getirdiği özelliklerin genel adı olan Super Follow; Twitter kullanıcılarının takipçileri ücretlendirmesine ve onlara ekstra içeriklere erişim sağlamasına olanak tanıyabilecek. Ayrıca Super Follow sayesinde, bonus tweet’ler, özel topluluk gruplarına erişim, bir haber bültenine abonelik ya da bir gruba olan desteğinizi göstermek amacıyla rozetlere sahip olabilirsiniz.

Söylentilere göre, bu özelliklere sahip olmak isteyenlerin 4.99 ABD doları ücret alınacağı düşünülüyor. Bu ödemede Twitter’ın amacı, içerik üreticilerinin doğrudan hayranları tarafından; ödeme almalarına olanak sağlamak.

Hayranlar tarafından ödeme yapılması, son yıllarda içerik üreticileri için önemli hale gelmiştir. Patreon, Twitch ve Youtube gibi platformlar bu ödeme biçimi üzerinde duruyor.

Bu gelişmeler, Twitter’ı özel bir alan olarak gören kullanıcıları üzebilecek gibi duruyor. Twitter hakkında güncel haberleri öğrenmek için bizleri takip etmeyi unutmayın… 😊

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarım

Süper Zenginlerin Beslenme Alışkanlıklarını Tahmin Edebilecek Misin?

Miro nedir?

En İyi 5 Kariyer Sitesi

J.K. Rowling’i Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

İYİLEŞ- Türkiye’de İlk Özel Ambulansları Bir Araya Toplayan Platform

1 Kuruş Para Üstü Alamayan Müşteriler, 5 Bin TL Tazminat Alabilme Hakkına Sahip

Amazon Prime Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

İlham Alınması Gereken 10 Başarılı Türk Kadın Girişimci

Clubhouse ile Sosyal Medyada Yeni Bir Dönem Başlıyor

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.