Trendyol Yemek!

E-ticaret siteleri arasında yaptığı yeniliklerle ön plana çıkan Trendyol, en son “Hızlı Market” özelliğini bünyesine eklemişti. Bugünlerde ise Trendyol Yemek konsepti medyayı sallamış durumda.

Trendyol Yemek Uygulamasında Bizi Neler Bekliyor?

   Moda ve hazır marketten sonra özellikle sosyal medyada Trendyol’un, “Trendyol Yemek” adlı bir projeyle karşımıza çıkacağı söylentileri dolaşıyor. Peki “Trendyol Yemek” hayatımıza neler katacak ve onu diğer rakiplerinden ayıran özellikleri neler olucak?

   Hem dünyada hem ülkemizde önemli bir popülarite kazanmış yemek siparişi sitelerine bir yenisi daha ekleniyor. Trendyol’un yepyeni bir uygulama çıkarıp çıkarmayacağı ya da var olan uygulamasından bu özelliğin aktif edilip edilmeyeceği tartışmalar arasında. Ancak Trendyol, Ağustos ayı gibi tanıttığı Hazır Market özelliğini var olan uygulamasından yürürlüğe koymuştu. Bu yüzden yeni bir uygulama çıkmayacağını, Trendyol’un var olan uygulamasını kullanacağını düşünüyoruz.

   Ayrıca geçtiğimiz günlerde Trendyol uygulamasının ana ekranında bizi bir görsel karşıladı.  Görsele göre, Trendyol Yemek’den sipariş edeceğimiz 30 TL ve üzeri ilk 3 alışverişte,%30 indiririm kazanacağımız belirtildi. Siteden ne zaman sipariş alınmaya başlanacağı ya da 7/24 kullanımda olucak bir site olup olmayacağına dair net bir bilgi bulunmamakta. Şu an henüz aktif olarak kullanılmayan bu özelliğin, yakın zamanda kullanıma açılacağı düşünülüyor.

Henüz Açıklama Gelmedi

    Uygulamanın ana sayfasında çıkan görsele rağmen, maalesef Trendyol’dan resmi bir açıklama gelmedi. Söylentilere göre de bu özelliğin 2-3 hafta daha denenmesi bekleniyor. Fakat şimdilik Trendyol hem müşterilerin hem de kendisine rakip görülen firmaların dikkatini çekmiş durumda. Yakın zamanda Trendyol’dan bir açıklama bekliyor olucağız.

Sinyalleri Çoktan Verilmişti

    Yaşadığımız teknoloji dünyasında artık tüm firmalar dijitalleşme sürecinde bir yarış içerisindeler. Bu yarıştan geri kalmak istemeyen Trendyol, 2020 yılı itibariyle birçok yazılım geliştiriciyi bünyesine katmıştı. Heyecanla izlediğimiz Trendyol, Trendyol Avrupa ve Hazır Market projeleriyle çoktan Trendyol’un ününe ün kattı. 2020 yılı bitmeden çıkartacakları söylentiler arasında olan “Trendyol Yemek”, Trendyol ekibinin son projesi olmayacak gibi duruyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.