//

Teknevia: Türkiye’nin Yeni Online Tekne Kiralama Platformu

Teknevia: Türkiye’nin Yeni Online Tekne Kiralama Platformu

Çevrimiçi yat ve tekne kiralama yapılan Teknevia, tekne ve yat sahipleri ile kiralamak isteyen kullanıcıları bir araya getiriyor. İstanbul’da hizmet veren Teknevia ile online olarak birbirinden güzel tekne ve yatlara rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Teknevia: Türkiye’nin Yeni Online Tekne Kiralama Platformu

 

Dünyanın en güzel bölgelerinden olan İstanbul Boğazı’nda yaşamak istediğiniz tüm özel anları Teknevia yanınızda. Adalar turu, adalar yüzme turu, after party, anneler günü, babalar günü, baby shower, düğün, doğum günü, sevgililer günü, evlilik teklifi, iş yemeği, romantik bir akşam yemeği ya da özel parti. Tüm özel ve önemli anlarınızda Teknevia yat ve tekne kiralama konusunda sizlere yardımcı oluyor. Siz de en özel anlarınızda günün her anında kiralayabileceğiniz birbirinden lüks ve kaliteli son model donanıma sahip olan yat ve tekne modellerine ulaşabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca ihtiyaç duyduğunuz her anda Teknevia, tekne kiralama için sizi birbirinden iyi tekne ve yat seçenekleri ile bir araya getiriyor.

Teknevia Nasıl Çalışıyor?

Teknevia: Türkiye’nin Yeni Online Tekne Kiralama Platformu

Teknevia’ya ulaşmak oldukça basit. İster websitesinden ister App Store ya da Google Play’den indirebileceğiniz mobil uygulamadan giriş yaparak hizmet almaya başlayabilirsiniz.

 

İlk adım olarak talep oluşturmanız gerekiyor. Web sitesinden ya da mobil uygulamadan organizasyon içeriğini belirleyebilir ve teklif alabilirsiniz. Organizasyonun ne için yapılacağı, nerede inilip binileceği, kişi sayısı ve ne zaman olacağı gibi temel bilgiler ile başlayabilirsiniz. Sonrasında yeme, içme konusundaki seçenekleri ve teknede olmasını gerektiğiniz süsleme ya da ek organizasyonları seçebilir ve talebinizi gönderebilirsiniz.

 

 

Teknevia: Türkiye’nin Yeni Online Tekne Kiralama Platformu

 

İkinci olarak sistem üzerinden size sunulan alternatifleri değerlendirmek ve en uygun olanını hızlı bir şekilde seçebilirsiniz. Tekne kiralama için teknenin özellikleri ve fiyat teklifleri size iletilecek. Yapmanız gerek ise bu alternatiflerin içerisinden sizin için en uygun olanı seçmek.

 

 

 

 

Son adım ise rezervasyon. Yaşamak istediğin özel gün için en uygun tekneyi seçtikten sonra ön ödemenizi yaparak rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

 

 

 

Teknevia ile Tekne Kiralama

Teknevia, yat ve tekne kiralama konusunda size önemli bir rahatlık sağlar. Yüksek komisyon ile size maliyet konusunda dezavantaj yaratacak aracılardan kurtularak direkt olarak tekne sahipleri ile iletişime geçmenizi sağlar ve yüksek komisyon ödemenize engel olur. Bunu ise olabilecek en hızlı şekilde yapar. Teklifleri hemen alabilir ve rahatça rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Yapmak istediğiniz organizasyonu tamamen kendi istek ve zevklerinize bağlı olarak özelleştirebilir ve böylelikle sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız önemli anlarınızı çok daha iyi hale getirebilirsiniz.

İstanbul tekne kiralama konusunda en iyi alternatiflere sahip ama bugüne kadar en iyi seçenekleri bulamamış olabilirsiniz. Artık Teknevia farkı ile en özel günlerinizi çok daha özel ve güzel hale getirebilir, yıllarca unutmayacağınız anlar yaşayabilirsiniz. Siz de Teknevia’nın farkı ile tüm güzellikleri yaşamak için geç kalmayın ve en hızlı şekilde rezervasyonunuzu yapın.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.