/

Taskade: Hayatınız için düzenleyici bir uygulama

Taskade
Taskade

Taskade nedir?

Taskade, çevrimiçi işbirliği ve görev yönetimi platformudur. Kullanıcılar, projeleri oluşturabilir, görev listeleri hazırlayabilir, notlar alabilir ve ekip üyeleriyle işbirliği yapabilirler. Taskade, kullanıcıların işlerini organize etmelerine ve verimliliklerini artırmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, farklı cihazlar arasında senkronize edilebilir ve kullanıcıların her zaman ve her yerde erişim sağlamalarına olanak tanır.

Taskade
Taskade

Taskade’in sunduğu bazı araçlar:

  1. Görev Listeleri,
  2. Brainmap, iş geliştirme sayfaları gibi board’lar,
  3. Zamanlayıcılar,
  4. Raporlama ve Analiz araçları,
  5. Var olan işleri etiketleme ve kategorilere ayırma.

Taskade’i ne gibi işlerde kullanabiliriz?

  1. Kişisel görev yönetimi,
  2. Ekip işbirliği,
  3. Ders çalışma ve grup projesi,
  4. Etkinlik planlama,
  5. Proje yönetimi.

Okullar da yakında açıldığı için Taskade’i kullanmaya bir şans vermeyi belki düşünebilirsiniz. Taskade okulda birçok dersinizi planlamaya, grup projelerinizi yönetmeye, sunanlarınıza hazırlanmanıza, ödevlerinizi takip etmenize ve not almanıza yardımcı olabilir.

Taskade
Taskade

Taskade’i rakiplerinden ayıran en önemli yanları:

  1. Esnek ve kolay kullanım,
  2. Çoklu platform desteği: Tablet, PC, telefon, masaüstü her anlamda Taskade uygulamasına her yerden ulaşabilirsiniz. 🙂
  3. Gerçek zamanlı işbirliği,
  4. Çeşitli planlama araçları,
  5. Entegrasyon seçenekleri,
  6. Kapsamlı ücretsiz sürüm.

Taskade kim tarafından ne zaman kurulmuştur?

Taskade, 2017 yılında John Xie ve Dionis Lo tarafından kurulmuştur. Şirketin merkezi San Francisco, California’dadır. Taskade, kullanıcıların işbirliği yapmalarını ve görevlerini yönetmelerini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış bir platformdur.

Kişisel yorumum: Taskade’i bir online staj maceram esnasında kullanmaya başladım ve aynı anda herkesin çalışmasına dahil olmak ve gözlemlemek, kullanım kolaylığı ve çeşitliliği açısından mükemmeldi. Hala daha çeşitli konularda kullanmaya devam ediyorum. 

Taskade’i başka uygulamalarla eşzamanlı kullanabilir miyim?

Evet bu mümkün. Entegrasyona açık olduğu uygulamalar:

  1. Slack,
  2. Google Takvim,
  3. GitHub,
  4. Zapier.

Taskade’i nasıl kullanabilirim?

  1. Hesap Oluşturma: Taskade’i kullanmak için bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Taskade web sitesine giderek veya mobil uygulamayı indirerek bir hesap oluşturabilirsiniz. Bazı temel bilgileri sağlayarak veya Google, Facebook gibi sosyal medya hesaplarınızı kullanarak kaydolabilirsiniz.
  2. Projeleri Oluşturma: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, yeni projeler oluşturabilirsiniz. Projeler, görevleri gruplamak için kullanılır. Örneğin, iş projeleri, kişisel görevler veya okul projeleri gibi.
  3. Görevleri Ekleyin: Oluşturduğunuz projelere görevler ekleyebilirsiniz. Görevler, yapılacak işleri belirtmek için kullanılır. Görevlerinizi tanımlayabilir, öncelik düzeyleri atayabilir ve son tarihler belirleyebilirsiniz.
  4. İşbirliği Yapın: Taskade, ekip üyeleriyle işbirliği yapmanıza olanak tanır. Projelerinizi ve görevlerinizi diğer ekip üyeleriyle paylaşabilir ve birlikte çalışabilirsiniz. Ekip üyeleri görevleri tamamlayabilir, yorum ekleyebilir ve dosyalar paylaşabilir.
  5. Görevlerinizi Organize Edin: Taskade, görevlerinizi organize etmenize olanak tanır. Görevleri kategorilere ayırabilir, etiketler ekleyebilir ve önem sırasına göre düzenleyebilirsiniz.

İşte size hızlı bir Taskade nedir, neyin nesidir ve nasıl kullanılır rehberi! Düzenli ve planlı kalın!

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Nasıl Kullanılır Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Sena Yıldırım

22, öğrenci hemşire’3, girişimcilik dünyasıyla büyülenmekle meşgul. Dijital pazarlama, girişimcilik ve yaratıcı marka kurma hikayeleriyle ilgileniyor. Özgün, tutkulu, meraklı bir dünya anlayışına sahip.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.