Tamamliyo 2.4 Milyon TL yatırım aldı

Insurtech girişimi Tamamliyo 2.4 Milyon TL yatırım aldı.

İhtiyaç duyulan sermayenin kitlelerin desteğiyle bir araya getirilmesine aracılık eden Türkiye’nin öncü kitle fonlama platformu Fongogo, paya dayalı kitle fonlama platformunda sigorta şirketleri ile dijital işletmeleri uçtan uca entegre eden Tamamliyo’nun 2.4 Milyon TL fon toplanmasına aracılık etti. Kampanya sürecinin 2. haftası bitmeden hedeflenen fon miktarı olan 2 milyon TL’ye ulaşılırken, bu rakama ulaşılmasının ardından toplam 200’ün üzerinde yatırımcıdan yüzde 120’lik fon artışıyla toplanan fon tutarı 2.4 Milyon TL olarak gerçekleşti.

Türkiye’de InsurTech odağındaki en aktif startup: Tamamliyo


Tamamliyo Kurucu Ortağı Metin Öngüç,

Türkiye’de InsurTech odağında faaliyet gösteren en yenilikçi ve aktif startup olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Başardığımız ilk kampanyanın ardından yazılım ve teknik ekibimizi genişletip güçlendirmiştik, aldığımız bu yatırım ile yeni sigorta ürünleri geliştirerek gelir olanaklarımızı artıracağız ve en önemlisi kendi broker’lık sistemimizi kurarak satış departmanımızın verimini en yüksek noktaya taşıyacağız.”

Tamamliyo Kurucu Ortağı ve CTO’su Deniz Gül,

“İlk yatırım süreciden sonra geliştirdiğimiz sigorta teknolojileri ile yurt dışına açılma sürecimizi hızlandıracağız. Çok yakında ‘embedded insurance’ modelinde Türkiye’yi yurt dışında temsil eden bir insurtech girişimi olacağız.”

Tamamliyo Hakkında:
2022 yılının şubat ayında kurulan Tamamliyo, dijital işletmeler ile sigorta şirketlerini entegre eden Insurtech girişimidir. Hızlı satın alınabilir sigorta ürünlerini dijital satış aşamalarına entegre eden online sigortacılık süreçlerini yönetmektedir. 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.