/

Ses Kayıtlarını Metne Dönüştüren 5 Kullanışlı Site

Ses kayıtlarını metne dönüştüren 5 Adet Kullanışlı Site

Bugün sizlere ders çalışırken yazmaktan yorulduğumuzda, araştırma yaparken not almak istediğimizde veya metin yazmamız gerektiğinde yardımımıza koşan, ses kayıtlarını metne dönüştüren 5 tane çok kullanışlı site ile geldik. Keyifli okumalar…

1) Dictation io

Siteye girdiğinizde karşınıza çıkan sayfada direkt “Launch Dictation” bölümüne tıklayıp sesinizi metne çevirmeye başlayabilirsiniz. Başlamadan önce bulunduğunuz site sizin dilinizi otomatik olarak saptayacak ve mikrofona izin verdiğinizde de konuştuğunuzda otomatik olarak yazıya dökülecek.

Dilerseniz Dictation io internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

2) Google Docs

Ses kayıtlarını metne dönüştüren siteler arasında birçoğumuzun günlük hayatında da sıklıkla kullandığı Google Docs da var. Google Docs hem bilgisayardan hem de telefondan kullanılabilen ve çok kolay bir şekilde kullanılan bir site. Bilgisayarda yeni bir doküman açtığınızda üst kısmında bulunan araçlar kısmından sesle yazmayı etkinleştirdiğinizde mikrofonunuza izin vermeniz gerekiyor. İzin verdikten sonra siz konuşmaya hazır olduğunda Google Docs sizin için not tutmaya hazır olacak.

Dilerseniz Google Docs internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

3) Voice Note

Bu site ses kayıtlarını metne dönüştüren siteler arasından Google Chrome eklentisi olmasıyla ayrılıyor. Eklenti sayesinde her işinizi daha rahat ve kolay yapabilirsiniz. İnternet sitesi olarak da kullanabilir, işlerinizi halledebilirsiniz.

Dilerseniz Voice Note internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

4) Speech Texter

Yine ses kayıtlarını metne dönüştüren bu siteye girdiğinizde öncelikle dilinizi seçebiliyorsunuz. İsterseniz İngilizce isterseniz Türkçe isterseniz de sitede tanımlanmış olan dilleri seçip konuşmaya başladığınız anda metne dönmeye başlayacaktır. Ayrıca yazılı metni kolay bir şekilde indirme seçeneği de bulunuyor.

Dilerseniz Speech Texter internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

5) Chrome Speech

Google Chrome alt yapılı olan ses kayıtlarını metne dönüştüren bu sitede oldukça fazla dil alternatifi bulabilirsiniz. Siteye girdiğinizde dilinizi ve konumunuzu seçmeniz yeterli mikrofonunuza da izin verdikten sonra konuşmaya başlayabilirsiniz.

Dilerseniz Chrome Speech internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Size Gösteren 5 Site

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.