//

Ron Digital: Yapay Zeka İle Geleceğin Yazılımlarını Bugünden Kucaklayın!

2020 yılında Faruk Yel tarafından Bursa’da kurulan Ron Digital, Türkiye’nin yapay zeka sektöründeki öncü firmalarından biri olarak hızla yükselişini sürdürüyor. Genç, dinamik ve yenilikçi yapısıyla dikkat çeken şirket, özellikle startup yazılım projeleri ve SaaS (Software as a Service) konularında derin bir uzmanlığa sahip.

Ron Digital, sektöre damgasını vuran başarılı projeleriyle sadece Türkiye sınırları içinde değil, uluslararası arenada da adından söz ettiriyor. Öne çıkan projelerinin yanı sıra, UI/UX ve Digital Marketing ekipleriyle startup projelerine destek sağlıyor. Özgün fikirlere sahip girişimleri, fikir aşamasından itibaren destekleyen Ron Digital, onların başarılı birer iş modeline dönüşmelerine yardımcı oluyor.

Ron Digital

Sektörde bir startup stüdyosu olarak da konumlanan Ron Digital, bu bağlamda girişimcilere mentorluk, product-market fit, finans, pazarlama, insan kaynakları ve hukuki destek sunmakta. Ron Digital’in başarısının arkasında ise kuluçka merkezleri ve yatırım şirketleri ile kurduğu güçlü iş birlikleri yatıyor.

Postify: Sosyal Medya Yönetiminizi Kolaylaştırın

Influencerlardan işletmelere, herkesin ihtiyaç duyduğu sosyal medya yönetimini, Postify ile artık çok daha verimli gerçekleştirebilirsiniz. Yapay zeka destekli bu platform, birden fazla hesabı tek bir yerden yönetme kolaylığının yanı sıra içerik oluşturma konusunda da size yardımcı oluyor.

Plandy: Randevularınızı Yapay Zeka ile Yönetin

Spor salonlarından güzellik merkezlerine kadar birçok sektör, randevu yönetiminde Plandy‘yi tercih ediyor. Yapay zeka destekli asistanı sayesinde iş süreçlerinizi optimize edebilir ve müşterilerinize daha kaliteli hizmet sunabilirsiniz

Ron Digital

Talkios: Yapay Zeka ile İngilizce Pratiğinizi Geliştirin

Talkios ile yabancı dil öğrenimi artık çok daha etkili. Özellikle dil pratiği yapma konusunda bir devrim yaratan bu mobil uygulama, gramer ve diksiyon hatalarınızı anında tespit ederek sizi doğruya yönlendiriyor.

Copify: Hızlı ve Etkili İçerik Üretimek Artık Mümkün

Blog yazarları ve içerik üreticiler için vazgeçilmez bir araç haline gelen Copify, yapay zeka destekli yazılımıyla içerik üretim süreçlerinizi hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.

Ron Digital

Mocky: Kullanıcı Arayüz Tasarımında Teknoloji Devrimi

Web geliştiricileri ve tasarımcılar için Mocky, arayüz tasarım süreçlerini basite indiriyor. Etkileyici ve fonksiyonel tasarımlar oluşturmak için Mocky’yi tercih edebilirsiniz.

Patternify: Moda ve Grafik Tasarımda Yapay Zeka Rüzgarı

Desen ve motif tasarımında yeni bir dönemin kapılarını aralayan Patternify, moda tasarımcıları ve grafik sanatçılarına özgün tasarımlar oluşturma fırsatı sunuyor.

Ron Digital

Ron Digital, sektördeki yenilikçi yaklaşımı ve başarılı projeleriyle dikkat çeken bir startup stüdyosu olarak girişimcilere sunduğu imkanlar ve altı yeni ürünü ile hayatımıza yön verecek gibi görünüyor. Ron Digital’in birbirinden faydalı ürünleri hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz web sitesini ziyaret edebilir ve sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

Yapay Zekâ Ekosistemi Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi’nde Bir Araya Geldi!” haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.