/

Reddit, Halka Arz İçin Adımlarını Atıyor!

Reddit

425 milyon kullanıcısı olan Reddit, Mart ayında hisselerinin yaklaşık yüzde 10’unu halka arz etmeye planlıyor. San Francisco merkezli sosyal medya lideri, Pinterest’ten sonra halka açılan ilk başlıca sosyal medya platformlarından biri olacak.

Sosyal medya alanında lider olarak bilinen ve bugün 425 milyondan fazla kullanıcı sayısına ev sahipliği yapan Reddit, Reuters’a yakın çevrelerin aktardığına göre, 2021 yılında halka arz için başvurusunu gizlice yaptı ve uzun süredir heyecanla beklenen halka arz planlarını Mart ayı itibariyle devreye sokmaya hazırlanıyor.

Reddit

San Francisco kökenli Reddit, canlı oluşumları ve mizah odaklı yapısıyla biliniyor. Üyelerine spesifik konularda paylaşım yapıp diğer üyelerle etkileşimde bulunma şansı sunan Reddit, upvote ve downvote gibi fonksiyonlarıyla da içeriklerin beğenilirliğini belirlemeye imkân sağlıyor. Buna ek olarak içerik sahiplerinin platforma olan katkılarını değerlendiren bir skor sistemine sahip olan Reddit, bu yönleriyle de oldukça öne çıkıyor.

Pinterest‘ten sonra halka açılan ilk majör sosyal medya platformu olan Reddit, bünyesinde 425 milyon kullanıcıyı barındırıyor. Söz konusu şirket kaynaklarına göre Reddit’in halka arz sırasında hisselerinin ortalama yüzde 10’unu halka arz etmeyi hedeflediği belirtiliyor. Reddit, geçtiğimiz 2021 senesinde aldığı yaklaşık 700 milyon dolarlık yatırım sayesinde şirket değerini 10 milyar doların fazlasına yükseltmişti. Halka arz işlemi gerçekleştirildiği gibi platformun mevcut piyasa büyüklüğünün de bildirilmesi öngörülüyor.

“X, Görüntülü ve Sesli Arama Özelliğini Android Kullanıcılarına Sunuyor!” haberimizin detayına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem İçeriklerimiz İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.