Pudo Ve Hepsiburada’dan Önemli İş Birliği

Pudo, e-ticaret sektörüne katma değer yaratma hedefiyle inovatif, sürdürülebilir ve teknoloji destekli hizmet sağlayan Türkiye’nin en geniş akıllı gönderi ağına sahip. Pudo, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Hepsiburada ile önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında artık Hepsiburada müşterileri, online alışverişlerini yaparken alternatif teslimat adresi olarak ister işine, ister evine yakın 800’ün üzerindeki pudo noktasından kendisine en uygun olanı tercih edebiliyor.

Türkiye’nin en geniş akıllı gönderi ağına sahip olarak, gönderi teslim alma ve teslim etme süreçlerini kolaylaştıran pudo, Hepsiburada ile önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği çerçevesinde Hepsiburada müşterileri, online alışveriş yaparken teslimat adresi belirtme aşamasına geldiklerinde “Hepsimat” sekmesinden, 800’den fazla pudo akıllı gönderi noktası arasından kendilerine en uygun noktayı seçebiliyor. 
 
Günün her saatinde teslim alabilecekler 
Hepsiburada müşterileri zamana ve mekana bağlı kalmadan, pudo’nun her geçen gün büyüyen ve şu an için 6 şehirde yer alan 800’ün üzerindeki teslimat noktaları sayesinde ister işine, isterse de evine yakın birçok gönderi noktası arasından istediğini seçebiliyor. Müşteri gönderisinin adresine gelmesini beklemeden günün her saatinde istediği pudo noktasından paketini kendi teslim alabiliyor. Hepsiburada müşterilerinin tek yapması gereken, gönderileri pudo’ya ulaştığında kendilerine gönderilecek SMS’te yer alan tek kullanımlık şifre ya da QR kod ile gönderilerini teslim almak. pudo ile Hepsiburada müşterileri gönderilerini ortalama 7 saniyede teslim alabiliyor. Böylelikle müşteriler günün her saatinde gönderi teslim alma işlemlerini güvenle gerçekleştirirken, hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de adreste bulunamama sorununu ortadan kaldırarak yeni ve güvenli adreslere sahip oluyor. Ayrıca iş modelinin doğasında olan paylaşım ekonomisi, verimlilik, sürdürülebilirlik ve çevre dostu yapı ile sosyal sorumluluk anlamında da katkı sağlamış oluyorlar. 
pudo
 
İş birlikteliklerimiz devam edecek
Türkiye’nin önemli e-ticaret platformları, markaları ve kargo firmalarıyla ekosistem iş ortaklığı anlayışı ile pazarda deneyimi iyileştirme, katma değer sağlama ve dolayısıyla pazarı büyütme hedefleri ile yola çıkıldığını söyleyen pudo Genel Müdürü Şaban İren, “pudo ekosistem ortak varlık anlayışı ile marka, pazaryeri, kargo / kurye firmalarına özetle tüm sektör paydaşlarına açık, iş ortaklarına eşit mesafede duran yapısıyla bir paylaşım ekonomisi yaratıyor. Globalde uzun zamandır cihaz üzerinden teslimat deneyimi var ancak henüz başlayan “açık-network / ortak varlık” iş modeli artık Türkiye’de de önemli bir noktaya geliyor. Paydaşlarımız akıllı gönderi yönetimine, ek bir yatırım yapmalarına gerek kalmadan ulaşabiliyor. pudo’nun bağımsız iş modeliyle, paydaşlarımızın herhangi bir rekabet endişesi olmaksızın tekrarlanan yatırımların ve maliyetlerin önüne geçiyoruz, tüm paydaşlarımıza eşit mesafede durarak katma değer yaratıyoruz. İş ortaklarımız için odağında en iyi müşteri deneyimi bulunan pudo, teknoloji destekli ve inovatif yaklaşımı ile son dağıtım aşamasında nihai müşterilerin 7/24 gönderi teslim almasına imkan sağlıyor, böylelikle üst düzey müşteri deneyimi yaşatıyor.
 
Pudo olarak tamamıyla kendi mühendislik ve geliştirdiğimiz yazılım çözümlerimiz üzerine kurulu yapımız ile tüm potansiyel iş ortaklarımızla hızlıca entegre olabiliyoruz. İş ortaklarımız için hazırladığımız özel servislerimizle paydaşlarımız; şeffaf bir şekilde pudo üzerinden gerçekleşen tüm süreçlerini izleyebiliyor, ileri raporlamalar alabiliyor ve sistemlerimiz üzerinden oluşan verileri iyileştirme anlamında sunduğumuz geri bildirimlerle birlikte alabiliyor. 
 
Önümüzdeki süreçte yeni lokasyonlar ekleyerek “pudo Akıllı Gönderi Ağı” mızı büyütürken aynı zamanda dikey yeni nesil servislerimizi ülkemize kazandırmayı hedefliyoruz. Misyon edindiğimiz en iyi deneyim anlayışı ile yeni iş birliktelikleri gerçekleştirerek sektöre değer katmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.  

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.