//

Pardon, 2.4 Milyon Dolar Değerleme Üzerinden Yatırım Turunu Kapattı!

17-24 Eylül 2022 Yatırım Alan Girişimler

Akıllı menü, sipariş ve mekan platformu Pardon, 2,4 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı. Yatırımcılar arasında Özkan Hacıoğlu, Oğuzhan Öztürk bulunuyor.

Yatırım detayları

Pardon

Pardon, Boğaziçi Ventures’ın eski kurucularından Oğuzhan Öztürk ile neredekal.com ve bifikir.com’un kurucusu Özkan Hacıoğlu’nun da katıldığı bir turda yatırımcılardan 2,4 milyon dolar değerleme ile ilk yatırımını aldı.

Şirket aldığı yatırımı; Şubat 2023’teki yeni bir yatırım turu prosedürünün girişimlerinin yanında daha fazla büyümeyi ve uluslararası genişlemeyi finanse etmek için kullanılacağını belirtti.

Pardon ne yapıyor?

Pardon

Pardon, kişiselleştirilmiş mekan seçeneklerinin yanı sıra yiyecek ve içecek önerileri de sunuyor. Ek işlevler arasında hesap ödeme ve masa rezervasyonu veya QR noktasından sipariş verme yer alıyor.

Pardon, özelleştirilmiş bir menü deneyimi sunmanın yanı sıra; masa, oda ve şezlong gibi ihtiyaçlar konusunda da kullanıcılara yardımcı oluyor.

Üç ülkede 60 lokasyonda her ay 3 milyondan fazla kez tıklanıyor. Platform, kullanıcılarına; fatura ödeme, sipariş noktalarından sipariş verme, garson çağırma ve bahşiş verme gibi birçok konuda kolaylık sağlıyor.

Pardon, iş ortağı firmalara sunduğu kapsamlı raporlar sayesinde, verimliliği ve satışları doğrudan artırırken, önemli miktarda iş yükünü hafifleterek tasarruf etmelerini de sağlıyor.

Pardon’un “Akıllı Restoran Asistanı” ürünü, restoran, kafe ve pastanelere gerçek kullanıcı verilerine dayanan ve yapay zeka destekli kişiselleştirilmiş akıllı menüler ve raporlar sunarak şirketlerin satışlarını artırmak için tasarlanmıştır.

“Akıllı Otel Asistanı” adlı bilgisayarlı otel asistanı, konukların tesisin tüm hizmetlerine erişimini sağlıyor ve otel konukları arasında çapraz satışı artırıyor.

Şirket, yatırımı yapay zeka teknolojisini daha da geliştirmek için kullanacağını belirtti.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.