///

OpenAI, Şirketler İçin Hazırladığı Yeni Özelliğini Duyurdu: ChatGPT Enterprise

OpenAI
GPT-4 sürümünü kullanan ve kurumsal kullanım için özelleştirilen yeni paket, karmaşık işlemlerin analizi ve verilerin anlamlı hale getirilmesi gibi işlemlerde kullanılıyor.  Yeni kullanıma giren özellik; üründen e-posta yazmaya; bilgisayar kodlarındaki hataların ayıklanmasından makale taslağı hazırlamaya kadar birçok kurumsal hayata dair kolaylaştırıcı uygulamaları barındırıyor.
Abonelik paketi sistemiyle iş dünyasının kullanımına sunulan teknoloji, GPT-4 dil modeline erişim ve karmaşık veri analizlerinden karmaşık problemlere kadar anlamlı yanıt verebilme kapasitesinin yanında, kullanıcı güvenliği ve gizliliğine dair maksimum seviyeyi gözetiyor. Ayrıca,  ChatGPT Enterprise uygulamasının gelişim aşamalarında müşterilerin veritabanları kullanılmayarak bir şirketin veritabanlarının sızdırılma riski de bertaraf edilmiş olacak.
OpenAI’dan gelen bilgilere göre, ChatGPT Enterprise; kurumsal müşterilerin, kendi ihtiyaçlarına göre uygulamanın arayüzünü ve kapsamını şekillendirebilme özelliklerine sahip özel araçları bünyesinde barındıracak.  Şirket, istekleri doğrultusunda uygulamayı özelleştirebilecek. OpenAI, anlık olarak ChatGPT müşterisi olan kurumsal şirketlerin kaldıkları yerde ChatGPT Enterprise uygulamasına geçiş yapabileceklerini açıkladı.

ChatGPT Enterprise – ChatGPT Farklılıkları 

Yeni uygulamanın ChatGPT’ye benzer özelliklerinin yanında, kendine özel uygulamaları da bünyesinde barındırıyor. ChatGPT’nin kendi web sitesinde yayımladığı yazıda, Kurumsal seviyede yüksek güvenlik önlemleri ve anlamlı veri oluşturulması-analizi gibi oldukça gelişmiş performans ve özelleştirilme imkanları sunulan ChatGPT Enterprise uygulaması, kullanıcılara GPT-4 uygulamasına yüksek hızda erişim ve diğer özelliklerin daha yüksek ve verimli haliyle kolaylıkla kullanılma olanağı sunulduğu anlatılıyor.
ChatGPT Enterprise, kurumsal yönetişim çerçevesinin geliştirilmesi anlamında, kurum çalışanlarının ChatGPT’yi nasıl kullanılabileceğinin yönetilebilmesi için çoklu oturum açmadan, etki alanı doğrulama ve kullanım istatistiklerini içeren gösterge tablolarına entegrasyona kadar çoğu teknolojik yönetişim araçlarını barındıran yeni bir yönetici konsolunu devreye alıyor.
Paylaşılabilir konuşma şablonlarıyla, kurum çalışanlarına dahili iş akışları oluşturma imkanı tanıyan ChatGPT Enterprise, OpenAI‘ın API platformuna verdiği kredilerle, şirketlerin kendilerine özel ChatGPT çözümleri oluşturmasına imkan tanıyor.  Tüm bu özellikler, matematik problemlerinin çözümünden, yüklenen dosyaların analizine ve Kod Yorumlayıcı (Code Interpreter) olarak bilinen Gelişmiş Veri Analizi’ne kadar tüm özelliklere sınırsız erişimle beraber kullanılabilecek.
Gelecek haftalarda bünyesinde barındıracağı işletme sayısını artırmayı hedefleyen OpenAI, şirketlere özel tasarlanan ChatGPT Enterprise’ı kullanmak isteyen şirketlerin kendisiyle iletişime geçmesi gerektiğini açıkladı. Şirket fiyatlandırma politikasını henüz duyurmadı ancak fiyatlama kuralının şirketlerin kullanımlarına ve kullanım durumlarına bağlı olacağını belirtiyor. OpenAI, ChatGPT ve ChatGPT Plus uygulamalarından farklı olarak kullanıma giren ilk kurumsal ürün olduğunu açıkladı.

*Güncel teknolojilere yönelik Oyun Girişimciliği haberlerimize ve içeriklerimize buradan ulaşabilirsiniz. 

*En güncel yatırım haberlerini ve haftalık yatırım bültenlerimize ise buradan erişebilirsiniz. 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #OyunGirişimciliği Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.