Microsoft, Ücretsiz Web Tasarım Aracı Sunmaya Hazırlanıyor

Microsoft’un yeni projesi olan web site oluşturma aracı ile kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Uygulama kullanıcılara ücretsiz bir şekilde ulaşarak, küçük işletmelerin site yazılımlarına yüksek fiyatlar vermesini önlemeyi amaçlıyor. 

Microsoft, yeni projesi olan web tasarım aracıyla ilgili son hazırlıklarını gerçekleştiriyor. Web tasarım aracı, Microsoft’un Dijital Pazarlama Merkezi’nin bir parçasını oluşturarak, web sitesi oluşturmak isteyen küçük işletmelerin ücretsiz bir şekilde yararlanabileceği ve basit bir ara yüze sahip olması sayesinde, her kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlamayı planlıyor.

Microsoft, kullanım kolaylığı sağlaması amacıyla işletmelerin Facebook sayfasından ya da mevcut bir reklam kampanyasından otomatik olarak içe aktarabileceğini söylüyor. Aktarılan bilgiler sayesinde, web site oluşturma aracı bir şablon çerçevesinde işleyerek bir web sitesi oluşturmak için kullanacak. Tabii ki kararları web site oluşturma aracı vermeyecek, herhangi bir içeriği ve şablonu, web site yayınlanmadan önce değiştirebilirsiniz.

Uygulama ile ilgili hala soru işaretleri var çünkü, Microsoft, hizmetten nasıl para kazanmayı hedeflediğini hala belirtmedi. Ve uygulamanın, Dijital Pazarlama Merkezi bünyesinde faaliyet göstermesi, bazı ipuçlarına sahip olmamızı sağlıyor. Peki bu ipuçları neler, Dijital Pazarlama Merkezi, Microsoft’un sosyal medya platformlarında ve arama motorlarında reklam kampanyaları oluşturmaya, yürütmeye ve yönetmeye yardımcı olan reklam platformudur. Platformun amacını anlayınca, Microsoft’un uygulamayı ücretli yaptığında kazandığı para ile, küçük işletmelerin reklam verme ihtiyacı hissettiğinde reklam için harcayacağı para arasında büyük bir fark. Microsoft yine kazanç üzerine çok akıllı bir hamle geliyor.

 

Daha fazla güncel haberler için Girişim Haberleri’ni Instagram üzerinden takip etmeyi unutmayın… 😊

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarım

Twitter’da Ücretli Üyelik Dönemi Başlıyor

Süper Zenginlerin Beslenme Alışkanlıklarını Tahmin Edebilecek Misin?

J.K. Rowling’i Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

İYİLEŞ- Türkiye’de İlk Özel Ambulansları Bir Araya Toplayan Platform

1 Kuruş Para Üstü Alamayan Müşteriler, 5 Bin TL Tazminat Alabilme Hakkına Sahip

Amazon Prime Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

İlham Alınması Gereken 10 Başarılı Türk Kadın Girişimci

Clubhouse ile Sosyal Medyada Yeni Bir Dönem Başlıyor

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.