/

MetaGündem: 28 Ağustos 2023

Metaverse, Blockchain ve NFT dünyasındaki gelişmeleri sizin için derledik.

Doodles, Crocs ile İşbirliği Yapıyor

Doodles, türünün tek örneği bir NFT girişimini tanıtmak için popüler ayakkabı markası Crocs ile güçlerini birleştiriyor.

Bu ortaklıkta, Doodles’ın arkasındaki yaratıcı ekiple işbirliği içinde Doodles’ın ortak yaratıcısı Burn Toast (@burnttoast) tarafından tasarlanan özel bir Crocs çifti piyasaya çıkacak. Olağanüstü yaratım, ikonik Klasik Clog üzerindeki Doodles-Camo tasarımını, 8 paket Jibbitz takılar ve dijital koleksiyonlarla birlikte sunuyor.

Sınırlı bir süre için, OG Sahipleri koleksiyonu indirimli fiyatla alabilirler. Bonus olarak, alıcılar ayrıca, kullanım sırasında 2 Crocs giyilebilir ürününe ve 1 Stoodio Beta Geçişine erişimin kilidini açan özel bir Crocs Box dijital koleksiyon alacaklar.

meta

Snoop Dogg, Skechers ile Birlikte Çalışıyor

Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin azalan değerine rağmen dirençli bir hamleyle ikonik Snoop Dogg, Dr. Bombay NFT ape’sinin yer aldığı yeni bir spor ayakkabı serisini tanıtmak için ayakkabı şirketi Skechers ile güçlerini birleştirdi.

Bu işbirliğinde, Snoop’un sadık hayranları artık Skechers’ın Uno spor ayakkabısının benzersiz bir baskısına sahip olabilirler. Bu özel teklif; leopar desenli bağcıklar ve tabanlık, topuktaki Dr. Bombay logosu ve yan taraftaki Snoop’un Web3 kişiliğinin tasviri gibi ayırt edici unsurları içeriyor.

meta

Blackpink, Roblox’ta: ‘Blackpink The Palace’

Ünlü K-pop grubu Blackpink, popüler platform Roblox’ta “Blackpink The Palace” adlı sürükleyici bir sanal deneyim ile metaverse’e giriyor.

Bu yenilikçi etkinlik; dünyanın dört bir yanından hayranların dijital bir alanda toplanmasına ve sanal partilerin, dansların ve etkileşimli oyunların keyfini çıkarmasına olanak tanıyor. Katılımcılar ayrıca Blackpink’in müzik videolarındaki ikonik sahnelerden ilham alan temalı odalarda kendi partilerini oluşturabilir ve ev sahipliği yapabilirler.

Blackpink’in üyeleri Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa, deneyim boyunca avatarlarda görünerek, fotoğraflar ve özel etkileşimler için fırsatlar sunarak hayranlarını şaşırtacak.

meta

Mercedes-Benz, ‘NXT Icons’ NFT Koleksiyonu

Mercedes-Benz, en son girişimiyle Web3 dünyasına cesur adımlar atıyor ve “NXT Simgeleri” başlıklı yeni bir NFT koleksiyonu sunuyor.

“NXT Icons” koleksiyonundaki her NFT, Mercedes-Benz tasarım ekibi tarafından tasarlanan titizlikle hazırlanmış bir dijital kart şeklini alıyor. Bu dijital kartlar, markanın kimliğini tanımlayan en ikonik tasarımları kapsıyor.

“NXT Icons” koleksiyonu, her biri yaklaşık 2.700 benzersiz koleksiyon sunan yedi farklı “dönem” olarak yapılandırılmıştır. Toplamda, koleksiyon yedi dönemi de temsil eden 18.860 parçaya yayılıyor. Dönemleri ortaya çıkarmak kademeli bir süreç olacak ve birkaç ayda bir yeni sürümler planlanacak.

Mercedes-Benz, öne çıkan tasarımları ve “NXT Icons” koleksiyonunda yer alan çeşitli özellikleri sergileyerek hayranlarına yedi dönemin her biri hakkında daha derin bilgiler vermeye hevesli. “Maschine” ve Mercedes-Benz NXT Eternities tokenleri gibi önceki koleksiyonların sahipleri, Mercedes-Benz NXT Icons serisine özel erişim elde edecekler.

meta

FIBA, 2023 Dünya Kupası NFT Koleksiyonu için Venly ile Birlikte Çalışıyor

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), yaklaşmakta olan FIBA Dünya Kupası 2023’ü kutlamak için bir dizi değiştirilemez token (NFT) tanıtmak için Web3 SaaS platformu Venly ile güçlerini birleştirdi.

NFT koleksiyonu dört farklı unsurdan oluşuyor: Hayran Çılgınlığı, Ulusal Gurur, Nihai Saha Kenarı ve Altın Zafer.

Bu unsurlar arasında, 1.500 ünitelik sınırlı bir sürümle Ultimate Courtside, basketbolun zengin tarihini inceliyor. Öte yandan, yalnızca “Ulusal Gurur” NFT sahipleri tarafından erişilebilen Altın Zafer, muzaffer ulusa bir övgü görevi görüyor.

Polygon ağına dayanarak, bu NFT’ler bir basketbol etkinliğine denk gelen 21 Ağustos’ta tanıtıldı. Taraftarlar bu NFT’leri FIBA Dünya Kupası NFT Shopify mağazasından edinebilirler.

meta

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Metaverse-NFT Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.