/

Kullanıcılarına Yeni Nesil Finans Hizmeti Sunan MARS İlk Reklam Filmini Yayınladı

Mars

Kullanıcılarına tek uygulama ve kartla bankalardaki tüm işlemlerini yönetebilme imkânı veren ve premium bir finans deneyimi sunan MARS, “banka değilse neo?” sloganıyla yayınladığı ilk reklam filmiyle MARS yolculuğunu başlattı.

Geleceğin bankacılık deneyimini bugünden yaşatma hedefiyle kurulan MARS, “Dünya’nın keyfini MARSlılar sürecek” mesajıyla yayınladığı reklam filmlerinde kullanıcıları MARS’ı keşfetmeye ve premium finans deneyimini yaşamaya çağırıyor.

Mars Kullanıcılarına Premium Finans Deneyimi Vadediyor

Toplamda üç farklı teaser filminden oluşarak özelleştirilmiş hedef kitlelere seslenen reklam filmleri televizyon ve radyolarda yayınlanmaya başlandı. Reklam filmlerinin yanı sıra web sitesinde yer alan altı farklı kısa video, birleştirildiğinde yenilikçi özellikleri ve benzersiz avantajları çarpıcı bir dille sunan tek bir tanıtım filmine dönüşme özelliği taşıyor. Reklam filmleri aynı zamanda hem dijital platformlar hem de TV mecrasına uyumlu dinamikleriyle izleyicilerde önce merak uyandırıyor sonra uygulamayı indirmeye davet ediyor.

Teknolojik tekniklerle yaratılan ve laboratuvar ortamlarıyla zenginleştirilen görsel dünya içerisinde doğrudan izleyiciyle konuşan Mars yüzleri, uygulamanın teknik özelliklerini bambaşka ses tonuyla izleyiciye aktararak dikkatleri çekiyor ve onları geleceğin bankacılığını keşfetmeye çağırıyor.

Reklam filminin çekimlerine oldukça uzun bir süre hazırlanan ekip, özel tasarımcılar eşliğinde üretilen kostümler ve 3D sanatçılarla yapılan kasklarla MARS tarzını yansıtıyor.  Türkiye’deki ilk kez kullanılan Cooke S8 lenslerle özel bir teknikle çekilen reklam filminde 2D ve 3D tekniklerle zenginleşen soyut mekanlar oluşturuldu ve post prodüksiyon süreci toplam 3 hafta sürdü.

Mars

TV ekranlarında ve tüm dijital platformlarda yerini alan M.A.R.K.A. imzalı reklam filmlerinin prodüksiyonunu Kouem, yönetmenliğini ise Emre Başaran üstleniyor.

Lansman videosunu www.marsneo.com adresinden izleyebilir Android ve IOS uyumlu MARS’ı www.marsneo.com adresinden inceleyebilir ve indirebilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Kerem Seleoğlu

ODTÜ işletme öğrencisi Kerem Seleoğlu, Girişim Haberleri bünyesinde içerik üreticiliği yapıyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.