//

Lokavant, 21 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Lokavant

Lokavant, 21 milyon dolar yatırım aldı!

Lokavant ne yapıyor?

Lokavant

Lokavant, klinik araştırmaları yönetmek için merkezi bir veri havuzu sunmaktadır. Platform, kullanıcıların farklı veri türlerini ve kaynaklarını girmelerine ve görselleştirmeleri görüntülemelerine olanak tanır. Kullanıcılar ayrıca gelecekteki olayları öngörmeyi ve riski azaltmayı, çalışma performansına ilişkin içgörü sağlamayı ve klinik araştırmanın performansını önceden tahmin etmek için üçüncü taraf ve Lokavant verilerini kullanmayı amaçlayan uygulamaları da kullanabilirler. Girişim, sermayeyi ticari ekiplerini kurmak ve platform için yeni özellikler geliştirmeyi hızlandırmak için kullanacağını söyledi.

Lokavant CEO’su ve kurucu ortağı Rohit Nambisan yaptığı açıklamada, “Özellikle günümüzün zorlu bağış toplama ortamında, bu dönüm noktası, platformumuzun karmaşık küresel klinik araştırmaların planlanması ve yürütülmesinde mevcut olan önemli sorunları ele alma yeteneğinin bir kanıtıdır” dedi. “2022’deki önemli büyümeyle birlikte, veri ekosistemimizi genişletmekten ve pazara açılma stratejimizi hızlandırmaktan, sınıfının en iyisi ilaç ve biyoteknoloji kuruluşlarıyla en acil çalışma planlama ve yürütme zorluklarında ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.”

Yatırım detayları

Lokavant

Klinik araştırmalar için bir veri analitiği platformu sağlayan Lokavant, Edison Partners liderliğindeki bir finansman turunda 21 milyon dolar topladı. Yatırım kapsamında Edison’un genel ortağı Gregg Michaelson Lokavant’ın yönetim kuruluna katılacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.