/

Kuasar Video & GH

kuasar

İçerik üretimi artık her sektörün olmazsa olmazı haline geldi. Yeni ve dinamik bir kitleye hitap edebilmek için şirketlerin de aynı şeklide dinamik kalması ve trendleri takip ederek içerik üretebilmesi gerekiyor. İçerik üretmenin yanında doğru platformda doğru kitleye ulaşması da artık dijital pazarlamanın olmazsa olmazı.

Video içeriği üretmek bu kadar zaman alan bir şeyken nasıl herkes trendleri yakından takip edip bu kadar hızlı adapte olabiliyor? İşte bunun cevabı yapay zeka! Sadece algoritmaya hitap eden değil, asıl olarak platformun kullanıcılarına hitap eden videolar üretmek artık çok kolay. Kuasar Video, start-uplar ve video departmanları olmayan şirketlere içerik üretmek ve hedef kitle analizleri için kuruldu. Kuasar Video’nun ilk ürünü Kuasar 1.1 ile yapılan sektör video analizleri sonucunda market ve data raporları her ay size ulaştırılır.

kuasar
Photo by Sam McGhee on Unsplash

Her ay size özel hazırlanan bu raporlar sayesinde şirketinizin ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini güncel olarak rahatlıkla takip edebilirsiniz.

İlgilendiğiniz platformda size özel, düzenli bir şeklide yapılan analizlerle tam olarak ihtiyacınıza göre hazırlanan yapay zeka ile analiz edilen videolar sayesinde platformlarda görünürlüğünüz %1000’e kadar artış gösterir. Bunun yanı sıra pazarlama bütçenizde %95’e kadar tasarruf ve sektörünüzden devrim yaratacak marketing kararları verebilirsiniz.

Kuasar tanıtım videosu için tıklayabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #GHUp Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.