//

KuartisMED 1,8 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

KuartisMED

KuartisMED 1,8 milyon dolar yatırım aldı!

KuartisMED ne yapıyor?

KuartisMED

2012’de kurulan bir biyomedikal araştırma şirketi olan KuartisMED, başta erken doğan bebekler olmak üzere yenidoğanların sağlığı için akıllı, güvenli ve son teknoloji tıbbi ürünler yaratıyor, geliştiriyor. Dr. Ayşe Nur Ecevit, Dr. Aylin Tarcan ve Dr. Ahmet Saracoğlu, makine öğrenimi, bilgisayarla görme ve sinyal işleme alanlarında uzman ve neonatoloji ve pediatri alanlarında zengin deneyime sahip.

Bu yatırımla KuartisMED, CE sertifikasyonu, satış sonrası klinik takip, yeni pazarlara ve yasalara uyum, pazarlama ve işbirliği geliştirme süreçlerinden başarıyla geçmiş mevcut ürünlerin dağıtımını yaparken yeni ürünlerin oluşturulmasına öncelik verecek.

Yatırım detayları

KuartisMED

Yenidoğan sağlığı odaklı yerel girişim KuartisMED, 1,8 milyon dolarlık tohum yatırım aldı. Arya Kadın Yatırım Platformu ve APY Ventures 1,8 milyon dolarlık yatırıma öncülük etti. Growth Circuit, Techmine, Teknoloji ve İnovasyon Fonu, Teknoloji Yatırım A.Ş ve Berkay Mollamustafaoğlu da bu turda yatırımcı olarak yer aldı.

Şirketin CEO’su Dr. Ahmet Saracoğlu; “Yatırım turu ile neonatoloji alanında uluslararası partnerlerimiz ile global büyüme yakalamayı hedeflemekteyiz. Bununla birlikte neonatoloji gibi sağlık sistemi için öncelikli ve sağlık teknolojileri açısından olması gerekenden az ilgi gösterilen bir alanda hekimlerin doğru ve güvenilir kararlar almasını sağlayan öncü uygulama ve ürünler geliştirmeye devam edeceğiz. Halihazırda önümüzdeki dönemde pazara sunacağımız dijital sağlık dikeyindeki ürün ailemiz ile sağlık profesyonelleri, yenidoğanlar ve aileleri için ilk tercih olmak istiyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.