KRİPTO PİYASASI ÇÖKTÜ

Elon Musk’ın sorumsuz hareketleriyle çöküşe geçen Bitcoin, Çin’in son hareketiyle çöktü.

Elon Musk’ın kripto piyasası için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Girişim Haberleri’nin aktif okuyucusu iseniz Elon Musk’ın kripto piyasasına yönelik attığı adımları sizler için derlemiştik. Ancak son zamanlarda Elon Musk’ın sorumsuz hareketleri ile başta en çok desteklediği kripto para olan Dogecoin düşüse geçmişti. Son açıklamalarından sonra da Bitcoin 42 bin dolar seviyesini zorluyordu ve yükselmeye çalışıyordu. Bitcoin’inin yükselişe geçme çabasında en büyük darbe Çin’den gelerek çöküşe uğradı. Çin hareketi sonrası Bitcoin, 30 bin doları görmeye başladı.

Dün (21 mayıs) öğle saatlerinde Çin bir açıklamada bulundu. Çin finans kurumlarının kripto para ödemelerinden uzak durulması uyarısını yaptı. Bunu tabii ki uyarıdan çok emir gibi düşünebilirsiniz. Elon Musk yüzünde 42 bin doları gören Bitcoin, Çin açıklamasının ardından 6 bin dolar düşüşe geçerek büyük bir kayıp yaşadı.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Tesla Bitcoin Hisselerini Sattı Mı?

Internet Explorer’ın Sonu Geldi! 2022 Yılından İtibaren Gelecek Microsoft Edge’e Ait

WhatsApp En Yakın Zamanda Sohbet Geçmişini Android ve iOS Arasında Aktarmayı Mümkün Kılmak İçin Çalışmalarını Sürdürüyor!

Spotify, Storytel İş Birliğiyle Sesli Kitap Kataloğu Sunuyor!

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

Basın Bülteninden Düzenlenmiştir

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.