/

Kapsayıcı Etki Programı: Canlı yayınlarla etkinizin kapsayıcılığını arttırın!

Kapsayıcı Etki Programı

Kapsayıcı Etki Programı, Anadolu’nun derinliklerinde gizlenmiş ancak değeri yeterince anlaşılmamış şirketlere, girişimlere ve kurumlara odaklanarak, bu potansiyeli gün yüzüne çıkarmayı hedefliyor. Etki Yatırımı: Değişim ve Güçlendirme Platformu ve Girişim Haberleri, Anadolu’nun dört bir yanındaki Etki Yatırımcısı Şirketler ve Etki Odaklı Girişimlerle buluşarak, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir etkinin temellerini atmaya hazırlanıyor.

Kapsayıcı Etki Programı’nın sunduğu canlı yayınlar, şirketlerin ve girişimlerin benzersiz değerlerini, vizyonlarını ve başarı öykülerini geniş bir kitleyle paylaşma fırsatı sunuyor. Bu sayede, Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde var olan başarıları daha görünür kılma imkanı buluyoruz. Program, merkezileşmiş iletişim anlayışından uzaklaşarak, yerelleşmiş bir iletişim ve güçlenme bağının oluşmasına katkı sağlıyor.

Bizler, Anadolu’nun zengin potansiyeline inanıyoruz ve bu program aracılığıyla, bu coğrafyanın içinde gizlenmiş başarı öykülerini keşfetmeyi ve daha geniş bir kitleyle paylaşmayı hedefliyoruz. Anadolu’nun farklı il ve ilçelerindeki şirketlere, girişimlere ve kurumlara bir platform sunarak, onların iyi uygulama örneklerini gün yüzüne çıkarmayı önemsiyoruz; kapsayıcılıkta bunu gerektiriyor.

Anadolu’ya yayılan etkimizle, bu coğrafyadaki şirket, girişim ve kurumların başarılarını daha görünür hale getirme misyonuyla yola çıkıyoruz. Anadolu’nun dört bir yanındaki değerli girişimcilerle bir araya gelerek, birbirimize güç katma ve bu coğrafyanın potansiyelini birlikte keşfetme fırsatını sabırsızlıkla bekliyoruz. Bize katılın!

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #EtkiliKonuşmalar Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.