//

İspanyol Girişim StudiesIn, 570 Bin Euro Yatırım Aldı!

StudiesIn

StudiesIn, yurt dışında eğitim sürecini çok daha sorunsuz ve basit hale getirmeyi amaçlayan platformu için 570 bin euro yatırım aldı. Barselona merkezli girişim şimdi yaklaşan platform lansmanı için hazırlanıyor.

StudiesIn

Üniversitede okurken yurt dışında eğitim almak giderek daha popüler hale geliyor. Bu, öğrencilere sadece değerli bir yaşam deneyimi kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda Avrupa çapında yetenekleri paylaşmanın ve uluslararası yetenek ağları oluşturmanın da bir yolu oluyor.

Yurt dışında eğitimin aynı zamanda eğlenceli bir deneyim olması bekleniyor, ancak birçok öğrenci için her şeyi ayarlama süreci stresli, maliyetli ve bazen tamamen erişilemez olabiliyor.

StudiesIn uluslararası eğitime erişimi demokratikleştirerek bu durumu değiştirmeyi hedefleyen Barselona merkezli bir girişim.

Yeni yatırım

StudiesIn

Daha önce İspanya’da Leap Studies olarak bilinen StudiesIn, birkaç stratejik melek yatırımcının katılımıyla Hollandalı bir yatırımcı tarafından yönetilen bir tohum turunda 570 bin euro yatırım aldı. Startup bu yatırımı, Cadılar Bayramı 2022 için planlanan uygulamanın lansmanında kullanacak.

Kurucu Ortak ve Büyüme Başkanı Rodin Affourtit: “Uluslararası öğrenciler, herkesin erişimine açık olması gereken bilgilere şeffaf ve tarafsız yanıtlar almakta zorlanıyor. Her bir ülkenin kendine özgü yerel gereklilikleri göz önüne alındığında, Avrupa’da eğitim almak için kolaylaştırılmış ve basit bir süreç yok. Bu yatırımı, akademik geleceklerini tasarlamak için teknolojimizi ve ülke içi uzmanlığımızı kullanabilen, dünyanın dört bir yanındaki birçok öğrencinin hayatını iyileştirmek için kullanacağız.” açıklamalarında bulundu.

2019 yılında kurulan StudiesIn, uluslararası eğitime şeffaflık getirerek ve daha erişilebilir hale getirerek olumlu bir sosyal etki yaratmayı hedefliyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.