İş güvenliği alanında yapay zeka tabanlı çözümler sunan Intenseye, 64 milyon dolar yatırım aldı!

Intenseye

Intenseye, Lightspeed Venture Partners’ın liderliğinde gerçekleştirdiği Seri B yatırım turunda 64 milyon dolar toplamayı başardı. Yatırım yolculuğunun bu aşamasında, Insight Partners, Point Nine Capital ve AirStreet Capital gibi mevcut yatırımcıları da desteğini sürdürerek bu tura katıldı. Bu katılım, şirketin misyonuna olan inançlarının ve sağladığı etkinin, büyük değişiklikler gerçekleştirme potansiyelinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Intenseye’ın, yapay zeka tabanlı platformumu, geçtiğimiz yıl boyunca 25 ülkede 36 milyon güvensiz hareketi tespit ederek, bunları güvenlik ekipleri için değerli içgörülere dönüştürdü. Bu başarı, şirketin sektördeki kritik değişim ihtiyacını ve benzersiz yaklaşımını doğrular nitelikte.

Intenseye yatırım haberi duyurusunda, “Bu önemli dönüşümü gerçekleştirme yolculuğunda bize destek olan yatırımcı ve ortaklara derin minnettarlığımızı sunuyoruz. Yenilikçi yaklaşımımız ve mükemmeliyete olan bağlılığımızla, zorlukların üstesinden gelme ve bu dönüştürücü değişimi yönetme konusundaki kararlılığımızı ifade ediyoruz. Yılda 3 milyon insanın kaybının kabul edilemez olduğu bir dünya yaratma misyonumuza herkesi davet ediyoruz. Birlikte, dünyayı daha güvenli bir yer haline getirebiliriz.” ifadesini kullandı.

Metal ve plastik imalat süreçlerini dijitalleştiren girişim Rototip, 1 milyon euro yatırım aldı!” haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.