Ikea, Tekerlekli Küçük Yatak Odaları ile Paris’i Geziyor!

Ikea Fransa, sekiz elektrikli bisikletten oluşan filosuyla bir yenilik  başlattı. Tekerlekli bir yatak odası ile donatılmış olan bu bisikletler ile mobilya mağazası, Parislilerin kısa bir uyku çekmelerini sağlamak istiyor. 

Aşıklar şehrinin ortasında bir şekerleme! Ikea Paris çalışanları, en son kampanyalarıyla bunu mümkün kılıyor. Mobilya devi şu anda metropolün sokaklarında elektrikli bisiklet kullanıyor. 

 

Ikea biliyor: Powernaps daha fazla uyanıklık sağlar ve konsantrasyonu artırır. Araştırmalar da bunu gösteriyor. Şu anda home-office çalışmayan herkes bunu sadece hayal edebilir – özellikle de bir ofis koltuğunda  uyumak zor olduğu için. Ikea France şimdi Parisli çalışanların yardımına koşuyor: Mobilya mağazası Paris semtlerini sekiz elektrikli bisikletle geziyor. 

 

Paris sokaklarında uyuyakalmak 

  

Bisikletler arkalarında bir Ikea yatak odasını sürüklüyor. İş yeri dışında uyumak için tasarlanan bölmeler, çalışanların 30 dakikalık şekerleme yapmalarını sağlamak için tasarlandı. 

  

Böyle bir Ikea kapsülünde siesta yapmak isteyen Parisliler, öğleden sonra 13:30 ile 18:30 arasında yapabilirler. 

 

Ikea kapsüllerinden birinde şekerleme ücretsizdir. Tabii ki, mobilya mağazası kampanyayı tamamen çıkarsız yapmıyor: Ikea bunu sosyal medyadaki varlığını genişletmek için kullanmak istiyor. 

  

Siesta tutkunları kestirdikten sonra bir hikaye ya da tweet paylaşmak zorunda. 

 

İsviçreli çalışanlar için işteyken kestirmek dindar bir dilek olmaya devam ediyor: Ikea İsviçre’ye göre, bu ülkede benzer bir kampanya planlanmıyor. Ama kim bilir belki İsviçreli mobilya mağazası temsilcileri de bunun tadına varır. 

 

 

Damla Akıntürk

Okumayı, araştırmayı, yeni bilgiler edinmeyi çok seviyorum bunları yaparken de başkalarıyla paylaşabiliyor olmak beni daha çok motive ediyor. Öğrendiğim her bilgi bana yeni bir dünyanın kapısını aralıyor ve her kapı eşiğinde çok daha fazlasını istediğimi fark edip yeni maceralara yelken açıyorum. Öğrenme süreci benim için hiç bitmeyecek bir yolculuğu simgeliyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.