//

heybooster, 2 Milyon Euro Değerleme Üzerinden Yatırım Turunu Kapattı!

heybooster

heybooster, 2 milyon avro değerleme üzerinden yatırım aldı. LEAP Investment turun lider yatırımcısıydı.

Yatırım detayları

heybooster heybooster

E-ticaret işletmelerinin dijital pazarlama verilerini uygulanabilir iş fikirlerine dönüştüren bir proje olan heybooster ilk fonunu Startup Wise Guys’tan almıştı. heybooster yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Şirket tarafından verilen bilgiye göre, girişim 2 milyon euro değerinde fon aldı. LEAP Investment’ın turun baş yatırımcısı olarak görev aldı.

Toplam 2 milyon euro değerleme ile tamamlanan yatırım turunda; LEAP Investment, Lima Ventures, Aegean Ventures, melek yatırımcılar Murat Tora, Burak Dayolu ve Angel Effect’ten Serdar Arkan ve Kaan Bingöl de yer aldı. heyBooster’ın aldığı fon miktarı ise açıklanmadı.

Yapay zeka destekli e-Ticaret analiz platformu yatırımı nasıl kullanılacak?

Şahin Seçil ve Neslihan Emikoğlu tarafından Ağustos 2019’da kurulan yapay zeka destekli e-Ticaret analiz platformu şirketi heybooster, pazarlama kanallarına (Google Analytics, Facebook reklamları, Google reklamları ve Search Console) bağlandıktan sonra yüzlerce metriği analiz ediyor ve metrikler arasındaki ilişkilere dayanarak müşterilerine içgörüler sunuyor.

Bugüne kadar 2.200’den fazla kullanıcıya ulaşan heybooster tarafından açıklanan bilgiye göre, yeni yatırım işletme tarafından ABD ve İngiltere’deki ortaklık ağını genişletmek ve başta Shopify olmak üzere entegre olduğu e-ticaret altyapılarının sayısını artırmak için kullanılacak.

LEAP Investment CEO’su İmran Gürakan, şirketinin heybooster’ın yatırım turuna liderlik etmekten ve başarıya giden yolda şirkete yardımcı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Gürakan ayrıca LEAP Investment’ın, inandıkları akıllı sermaye yaklaşımını kullanarak ekosistemi bir bütün olarak inceleyip yardımcı olacak doğru girişimleri belirlemek için çalıştığını söyledi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.