Getir, Vidyodan hisselerinin çoğunluğunu satın aldı!

vidyodan

2021 yılının Nisan ayında Nazım Salur tarafından 1 milyon dolarlık bir yatırım alan Vidyodan, çoğunluk hissesinin Getir tarafından satın alındığını açıkladı. Açıklama Demirhan Buyukozcu tarafından yapıldı.

Vidyodan Nedir? Ne İş Yapar?

vidyodan

Vidyodan Onedio çatısı altında kurulan ve canlı yayında alışveriş deneyimi sunan bir girişim olarak öne çıkmaktadır. Girişim, kullanıcıların canlı yayınlar aracılığıyla satıcılarla iletişime geçmelerine ve ürünlerini canlı yayın sistemiyle satmalarına olanak tanır. Platform; satıcıları, tüketicileri ve influencerları bir araya getirerek rakiplerinden farklılaşmaktadır. Uygulamayı cep telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirebiliyor (App Store ve Google Play Store’da bulunmaktadır.), birçok ürünü canlı yayında inceleyebiliyor, aklınızdaki soruların cevaplarını satıcılardan kolaylıkla dinleyebiliyorsunuz.

Vidyodan x Getir Süreci

vidyodan

Kaan Kayabalı ve Yusuf Mert Yılmaz tarafından kurulan Vidyodan ile Getir arasındaki hisse anlaşmasına yönelik finansal detaylar ise paylaşılmadı. Kulislerde dolaşan bilgi ise Onedio.com’un Vidyodan üzerindeki tüm hisselerinin satın alındığı yönünde. Onedio.com’un Co-Founder’ı Demirhan Buyukozcu’nun konu ile ilgili paylaşımı ise şu şekilde;

“@onediocom olarak 1.5 sene önce kurduğumuz spinoff girişimimiz @vidyodan’ın çoğunluk hissesinin @getir’e satışını tamamladık. Benim de ilk official exitim olmuş oldu. Türkiye girişimcilik ekosistemine yatırmaya devam edeceğiz. Herkese hayırlı olsun. Sevgiler.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.