//

Eterlast, 4,5 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Eterlast

Sporun blockchain evrenine evrimine öncülük etmeyi amaçlayan bir girişim olan Eterlast, yeni bir yatırım aldı.

Eterlast vizyonu

Eterlast

Joan Roure tarafından kurulan Eterlast, dünyanın önde gelen spor organizasyonlarıyla ortaklık kurarak spor ve eğlence topluluklarını metaverse platformuna taşımayı amaçlıyor. Girişim, dünyanın en büyük iki sporu olan boks ve ragbi ile çalışarak güçlü bir başlangıç yaptı.

Kökleri Londra ve Barselona’ya dayanan girişim, taraftarların NFT’ler, blok zinciri oyunları ve sürükleyici deneyimler aracılığıyla sporla, takımlarla ve oyuncularla etkileşim kurmaları için yeni bir yol yaratmayı hedefliyor.

Spor, dünyanın en kazançlı topluluk odaklı endüstrilerinden biri. Doğası gereği insanları bir araya getirmekle ilgili bir sektör. Web3 oyunları ve Web3 sporları için büyük ölçüde büyüyen bir pazar var ve bu sadece başlangıç!

Sadece spor NFT’lerinin bu yılın sonuna kadar %60 oranında büyüyeceği tahmin ediliyor ve on yıl içinde NFT spor koleksiyoncusu pazarının 92 milyon dolara ulaşacağı düşünülüyor.

Yapılan açıklamalar

Eterlast

Girişimin CEO’su ve kurucusu Joan Roure yatırımla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Bir sonraki milyar taraftarın Web3’e girmesi için bir köprü inşa etme misyonuyla yola çıktık. Düzenli olarak spor yapan yüz milyonlarca taraftara ulaşan küresel sporları birleştirmeyi hedefliyoruz. NFT’leri bir ürün olarak değil, oyun oynama, koleksiyon yapma ve canlı etkinlikleri deneyimleme gibi mevcut kullanım durumlarının deneyimini geliştiren bir teknoloji olarak görüyoruz. Bu bakış açısıyla, bu üç unsuru bir araya getiren bütünsel ekosistemler inşa ediyoruz.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.