/

Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ) Bu Yıl “Kolektif Zeka” Temasıyla Eğitim ve Teknoloji Dünyasını Bir Araya Getiriyor!

Türkiye’nin eğitim teknolojileri alanında önde gelen etkinliklerinden biri olan Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ), bu yıl “Kolektif Zeka” temasıyla eğitim ve teknoloji dünyasını bir kez daha bir araya getirmeye hazırlanıyor. Dr. Işıl Boy Ergül öncülüğünde düzenlenen bu önemli etkinlik, 2 Mart 2024 Cumartesi günü Radisson Blu Hotel Şişli’de 11. kez kapılarını açacak.

Zirve, “Eğitim bir ekosistemdir, diğer bütün sistemlerle değer ve anlam üretir” mottosu altında, öğretmenlerin üretkenlik ve yaratıcılık kapasitelerini artırmayı hedefliyor. Katılımcılar, yenilikçi eğitim metotları ve son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi ve deneyim paylaşımı yapma fırsatını bulacaklar. Etkinlik, uzman sunumları, paneller ve en güncel atölye çalışmalarıyla interaktif bir öğrenme deneyimi sunacak.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi

ETZ’nin Koordinatörü Dr. Işıl Boy Ergül, ETZ’nin eğitim ve teknoloji alanındaki yenilikleri ve ilerlemeleri keşfetmek için mükemmel bir platform olduğunu şu sözlerle vurguladı:

“Bu yıl ‘Kolektif Zeka’ temasını ele alarak, yeni eğitim metotlarını ve teknolojik gelişmeleri deneyimleme fırsatı sunuyoruz. ETZ, katılımcılarına bilim ve teknoloji ile şekillenen bir gelecek için ortak düşünme ve çözüm üretme imkanı veriyor. Herkesi, bu yenilikçi ve ilham verici ortamda bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz”

Bu yılki zirvenin açılışını University College London’dan Öğrenme ve Yapay Zeka Profesörü Mutlu Çukurova yapacak. Yurt içinden ve yurt dışından eğitim teknolojileri alanında önde gelen isimler de etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

Katılımcılar, www.etz.com.tr adresinden kayıt yaptırarak zirveye katılabilirler. Etkinlik, eğitim ve teknoloji dünyasını bir araya getirerek, “Kolektif Zeka” boyutunda sürdürülebilir hedefler ve öncelikler üzerine yoğunlaşacak ve dijital dünyanın yol haritasına ışık tutacak bir program sunacak.

“TeacherX, İngiltere Küresel Eğitim Teknolojileri Ödüllleri finalinde” haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.