DUWIB TARAFINDAN DÜZENLENEN TEMEL İŞARET DİLİ EĞİTİMİ BAŞLIYOR!

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluğu tarafından düzenlenen “Temel İşaret Dili Eğitimi”, 2 Nisan Salı günü akşamı sizlerle buluşuyor!

“İş dünyasına hazırlanan üniversite öğrencilerini başarılı rol modeller ile bir araya getirerek iş hayatının sırları ile ilgili bilgilenmelerini sağlamak ve kadınların iş ve sosyal hayatındaki yeri hakkında farkındalık oluşturmak” amacı ile kurulan Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu, birçok kaliteli ve bilgilendirici etkinliklere imza attı. Sıradaki etkinlikleri olan “Temel İşaret Dili Eğitimi” ise 2 Nisan akşamı sizlerle buluşuyor olacak!

İşaret dili eğitimi, günümüzde oldukça önem arz etmektedir. Sen de, hem farkındalık oluşturmak hem de işaret dilini öğrenmek için bir adım atmak istiyorsan bu etkinliğe davetlisin! Eğitim, İşaret Dili Eğitmeni olan Yakup Siyahkoç tarafından verilecektir.

Etkinliğe Nasıl Katılabilirim?

Etkinliğe katılabilmek için buraya tıklayarak başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Eğitim, Google Meet platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğunun (DUWIB) düzenlemiş olduğu bu harika etkinlik, tamamen ücretsizdir. Ayrıca, katılımcılara sertifika verilecektir.

Eğitim, 2 Nisan Salı günü gerçekleşecek olup saat 20.00’de başlayacaktır. 90 dakika sürecek olan eğitim, saat 21.30’da sonlandırılacaktır.

 

DUWIB hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve etkinlikleri takip etmek istiyorsanız: @duwibofficial

Diğer haberlerimiz için:

Pratik filtre kahve üreticisi Kahvegibikahve, ara yatırım turu ile değerlemesini 7.5 milyon TL’ye yükseltti

Visa Hamlesi İle Bitcoin Yükselişte

Pubg Mobile’e Olan İlgi Bitmiyor! 5.1 Milyar Dolarlık Geliriyle Pubg Mobile!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.