/

HASTALARA ONLİNE TEDAVİ ALMA, DOKTORLARA ONLİNE TEDAVİ ŞANSI VEREN GİRİŞİM: BULUTKLİNİK

Pandemiyle birlikte, hayatımız, alışkanlıklarımız ve yaşam biçimimiz oldukça değişti ve değişimeye devam ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımızda büyük bir yer edinen online platformlar; pandemiyle birlikte hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Online ortamlarda yapabileceğimiz işlerimizi, ihtiyaçlarımızı ve gereksinimlerimizi olabildiğince bu ortamlarda hallederek fiziki temastan kaçınarak covid olmaktan kaçınıyoruz.

Koronaya yakalanma ihtimalimizin en fazla olduğu yerlerden olan hastahanelere olan talep de pandemiyle birlikte oldukça azalmış durumdadır. Erken teşhisin önemli olduğu ve yakalandığımız herhangi bir hastalığın hayat kalitemizi oldukça düşürdüğünü göz önüne alırsak hastahaneye gitmeden bu sorunları nasıl çözebiliriz. Bu sorunumuzu teknolojinin ve startupların bize sunduğu imkanlardan faydalanarak hastahaneye gitme ihtiyacımızı en aza indirebiliriz.  Ayrıca Covid-19, gün boyu onlarca farklı insanla fiziken bir arada bulunarak görüşmek zorunda olan doktorlarımız için de tehlike saçmaya devam ediyor. Bu riski hem doktorlarımız hem de bizler için en aza indirmeliyiz.

 

Doktor ve hasta görüşmelerini online ortama taşıyan ve verileri online ortamda takip etme sunan Bulutklinik bu soruna sağladığı bulut tabanlı çözümüyle çare buluyor.

Bulutklinik’te  bugüne kadar 3982 klinik, yaklaşık 1 milyon hastaya hizmet verdi. Ayrıca 154825 reçete yazıldı.

Bulutklinik’in doktorlara ve kliniklere sağladığı özellikler ve avantajları sizler için derledik.

Bulutklinik doktorlara ve kliniklere;

  • Randevu Yönetimi Sistemiyle

Doktor çalışma takviminize ve muayene sürelerinize göre randevularınızı kolaylıkla yönetebilme imkanıyla birlikte, Bulutklinik randevu modülünüze entegre olarak hastalarınıza web portalınızdan kolaylıkla randevu alabilme, sistem tercihlerinize göre hastalarınıza randevu hatırlatmalarını SMS veya Mail ile yapabilme imkanı sunuyor.

  • Hasta Takibi

Randevu, medikal modüller ve finansal modüllere bağlı olarak çalışan Hasta Takip modülleri ile hasta bilgilerini ve tüm geliş protokollerini sağlık sistematiğine göre kayıt altına alabilir ve taahhütname, barkod gibi ihtiyaç duyacağınız tüm çıktılarınızı Bulutklinik üzerinden kendi tasarımınıza göre alabilirsiniz.

  • Finansal Bilgiler

Hastanıza yaptığınız tüm işlemleri hizmet girişi olarak kayıt altına alabilirsiniz. Hizmetlere bağlı olarak oluşacak finansal bilgiler üzerinden tahsilat alımlarınızı gerçekleştirebilir, fatura kesebilirsiniz.

Hasta finansal takibi ile yapılan indirimleri kayıt altına alabilirsiniz. Ayrıca faturalarınızı Bulutklinik üzerinden kolaylıkla yazdırabilirsiniz.

  • Hasta Ölçüm Takibiyle

Hastalarınızın Boy, kilo, adım, tansiyon, ateş, alınan kalori gibi takip etmek isteyeceğiz tüm bilgileri tarih bazlı kayıt altına alabilir, bu bilgileri grafik üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

Hasta Mobil Takip Uygulaması sayesinde hastalarınız ölçüm bilgilerini kayıt altına alabilir ve Bulutkliniğe entegre olarak sizin ile paylaşabilirsiniz.

  • Medikal Takip

Hastalar için medikal özgeçmiş ve muayene bilgilerini kolaylıkla kayıt altına alabilir, geçmiş bulgulara birkaç tıklama ile ulaşabilirsiniz.

Her branş için özel geliştirilmiş medikal ekranlar sayesinde medikal takiplerinizi kolaylıkla yapabilir, branşlara bağlı olarak değişen iş süreçlerinizi yönetebilirsiniz.

  • Bilgilendirme

Sistem tercihlerinize bağlı olarak hastalarınıza otomatik olarak doğum günü kutlaması, randevu bilgilendirmesi veya sizin belirleyeceğiniz diğer hatırlatma mesajları ister sms olarak gidebilir.

Belirleyeceğiniz kriterlere göre toplu sms gönderimleri yapabilirsiniz.

  • Esnek Raporlar

Kliniğinizde tüm verileri analiz edebileceğiniz raporlar sizin için hazır olarak gelmektedir. Dilerseniz grafik, dilerseniz liste raporlar alabilir, bunlar üzerinde revizyonlar yapabilirsiniz.

Yöneticiler için oluşturulmuş Dashboard modülü ile tek bakışta veri analizlerini canlı olarak görebilirsiniz.

  • Doküman Yönetimi

Kliniğiniz ve hastanız için tüm dokümanlarınızı Bulutklinikte toplayabilirsiniz.

Sürükle-bırak veya kameradan fotoğraf çekme yöntemi ile kolaylıkla yüklenebilen dokümanlar, hasta geliş dosyası ile eşleştirilmektedir. Böylelikle bir hasta dosyası içerisinde eklenmiş dokümanlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

  • e-Reçete

Reçetelerinizi online olarak oluşturabilir, Sağlık Bakanlığı sistemlerine oluşturduğunuz reçetelerinizi kaydedebilirsiniz.

Bulutklinik e-imza uygulamamızı indirerek oluşturuduğunuz reçeteleri dijital olarak imzalayıp Medula sistemlerine gönderilmesini gerçekleştirebilirsiniz.

  • e-Fatura

Elektronik faturaya kolayca geçiş yapıp; daha kolay, hızlı ve ekonomik faturala gönderimine hemen başlayabilirsiniz.

Gelen ve giden faturalarınızı elektronik olarak takip edip, kargo takibi, fatura kaybolması, çıktı almak gibi zahmetli süreçler ile uğraşmazsınız. Ayrıca e-Serbest Meslek Makbuzu ile de sistem tam olarak uyumludur.

  • Sağlık.Net

Sağlık Bakanlığı Sağlık.Net sistemine kliniğinizde ürettiğiniz bilgilerin otomatik olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

avantajlarını sağlıyor.

Sağlık.Net özelliğini aktif hale getirdiğinizde ek bir işlem yapmanıza gerek kalmadan Sağlık.Net verileri bakanlık sistemlerine gönderilir.

  • Medula

Kliniğinizin SGK anlaşması var ise SGK lı hastalar için provizyon süreçlerinden, faturalamaya kadar tüm işlemlerinizi kolaylıkla yürütebilirsiniz.

Hasta kabulde provizyon alabilir, hastanıza işlenmiş hizmetleri hizmet kayıt olarak Medulaya faturalayabilirsiniz. Ayrıca otomatik olarak güncellenen SUT-TTB-HUV gibi hizmet listelerini kullanabilirsiniz.

Siz de online ortamda tedavi olmak ya da işinizi online ortama taşımak için Bulutklinik’i kullanabilirsiniz 😊

Detaylı bilgi ve randevu için: https://www.bulutklinik.com/

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.