//

Dat Bike, 8 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Dat Bike

Dat Bike, 8 milyon dolar yatırım aldı!

Dat Bike nedir?

Dat Bike

Dat Bike, Vietnam’da daha fazla elektrikli bisiklet kullanılmasını hedefliyor. Dat Bike, Silikon Vadisi’nde yazılım mühendisi olarak çalışırken hurdadan bisiklet yapmayı öğrenen Son Nguyen tarafından 2018 yılında kuruldu. Şirket, geçtiğimiz 12 ay içinde gelirinin 10 kat arttığını söylüyor.

Bisikletleri Ho Chi Minh City, Hanoi ve Da Nang’daki üç mağaza aracılığıyla satılıyor ve daha fazla mağaza planlanıyor. Şirket önümüzdeki birkaç ay içinde Quang Ninh, Hai Phong, Nha Trang, Binh Duong ve Can Tho’ya da açılacak. Dat Bike, ürünlerinin her sürümünde yeniliklerin ve gelişmelerin hızını artırmak için hızlı bir geri bildirim döngüsü elde etme planları yapıyor.

Yatırım detayları

Dat Bike

Girişim yaptığı açıklamada, ilk finansman turunun duyurulmasından sadece yedi ay sonra, geri dönen yatırımcı Singapur merkezli Jungle Ventures firması liderliğinde 8 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. GSR Ventures ve Delivery Hero Ventures da bu tura Wavemaker Partners ve Innoven Capital ile birlikte katıldı.

Yeni turla birlikte Dat Bike’ın toplam fon miktarı 16,5 milyon dolara ulaştı. Dat Bike yeni fonunu teknoloji ve ürün geliştirme, satış, destek, Ar-Ge ve ürün ekipleri için işe alım ve fabrikalarında daha fazla kapasite oluşturmak için kullanacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.