/

ChatGPT Artık Gözümüz, Kulağımız, Her Şeyimiz!

ChatGPT

OpenAI, ChatGPT için heyecan verici yeni ses ve görsel odaklı yeteneklerini duyurdu. Bu güncellemeler sayesinde, ChatGPT artık ne hakkında konuştuğunuzu anlayabilecek ve kullanıcılarla sesli bir konuşma gerçekleştirebilecek.

ChatGPT’ye gelen yeni görsel ve işitsel güncellemeler sayesinde ChatGPT kullanımı çeşitlenmeye devam ediyor. Örneğin bozulan bir eşyanın fotoğrafını ChatGPT’ye yükleyerek nasıl tamir edilebileceğini öğrenebilir veya bulunduğunuz ortama dair bilgileri size aktarmasını isteyebilirsiniz.

Ayrıca, ChatGPT ile artık sesli konuşmalar gerçekleştirmeniz de mümkün. Yürüyüş yaparken veya hareket halindeyken ChatGPT ile konuşabilir, hikaye anlatmasını isteyebilir veya akşam yemeği sırasında keyifli sohbetlere ChatGPT’yi dahil edebilirsiniz.

ChatGPT

Ses özelliğine erişim için mobil uygulamada Ayarlar bölümünden sesli konuşmaları etkinleştirmeniz yeterli olacak. Ardından sağ üst köşede bulunan kulaklık simgesi üzerinden 5 farklı ses seçeneğinden birini seçerek ChatGPT’yi sesli olarak kullanabilirsiniz.

Bu yeni ses ve görsel odaklı özellikler, önümüzdeki 2 hafta içinde kademeli olarak ChatGPT Plus ve Enterprise müşterilerine sunulacak. Yapılan açıklamalara göre ses özellikleri iOS ve Android sürümlerinde kullanılabilirken, görsel özellikler tüm platformlardan erişilebilir olacak.

Tesla’nın İnsansı Robotu Optimus’a Ait Yeni Özellikler Paylaşıldı” içeriğimizin detaylarına  buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Teknoloji Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.