/

CAREER MEETİNG DAYS 17-18 ARALIK’TA SİZİ BEKLİYOR

Kariyer yolculuğunuzda doğru adımları atmanız için alanında uzman kişilerden oluşan konuşmacıları dinleyip tavsiyeler alabileceğiniz, onların tecrübelerinden kendinize dersler çıkarıp kariyerinize yön vereceğiniz Career Meeting Days, Youthall ana sponsorluğunda 17-18 Aralıkta sizlerle buluşmayı bekliyor.

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin en aktif ve gözde öğrenci topluluklarından olan  Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlecek olan Career Meeting Days,  kariyer planı yapmakta sıkıntı yaşayan ya da kariyer planlarını daha doğrucu ve güzel bir şekilde tasarlamak isteyen öğrencilere harika bir fırsat sunuyor.

Career Meeting Days’in hem bilgili ve tecrübeli hem de eğlenceli konuşmacılarıyla  birlikte eğlenerek öğrenme ve sponsorlar tarafından verilecek çeşitli hediyeleri kazanma şansı yakalayacaksınız. Etkinlik, ücretsiz ve herkese açık bir şekilde YouTube üzerinden Endüstri Mühendisliği Kulübü kanalından canlı yayınla gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılan katılımcılara sertifika verilecektir.

Career Meeting Days etkinliğinin ilk gününde dijital içerik tasarımcısı Özlem Sökmen ve uçak mühendisi, lean coordinator, consultant, mentor, speaker Hakan Uçar katılımcılarla buluşacak.

Etkinliğin ikinci gününde  FutureBright kurucusu Akan Abdula ve konuşmacı, mentor Hülya Mutlu katılımcılarla buluşacak.

Career Meeting Days’de yer alacak konuşmacılarımızı daha iyi tanıyabilmeniz ayrıca konuşmacılarımızla  etkinlik öncesi, sırasında ve sonrasında iletişime geçerek network ağınızı genişletebilmeniz için konuşmacılarımızın Linkedln hesaplarını sizler için derledik :

  • Özlem Sökmen

https://www.linkedin.com/in/%C3%B6zlem-s%C3%B6kmen-99039714/

  • Hakan Acar

https://www.linkedin.com/in/acarhakan/

  • Akan Abdula

https://www.linkedin.com/in/akanabdula/

  • Hülya Mutlu

https://www.linkedin.com/in/hulyamutlu/

UNUTMA CAREER MEETİNG DAYS 17-18 ARALIK 2020’DE YOUTUBE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KANALINDA!

Benim de güzel bir kariyerim olsun diyorsan Career Meeting Days eğlenceli ve bol süprizli bir etkinlikle seni bekliyor.

Etkinliğe kaydolmak ve sertifika almaya hak kazanmak için linke tıklayabilirsiniz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf52wY735Zs-XZjdB_8qz9CUxFtxjGWjtbQGZdRv9x673bU1A/viewform

Etkinlik hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için;  https://www.instagram.com/ikuemk/ ve https://www.linkedin.com/company/ikuemk/  hesaplarını takip edebilirsin 🙂

Etkinliğin yayınlanacağı YouTube kanalı linki: https://www.youtube.com/channel/UCFnwz4nJ3cCLwXx4-FjeARg/videos

Burs bulmanızı kolaylaştırarak öğrenim hayatınıza katkıda bulunmayı hedefleyen blockchain tabanlı girişim Uçurtma Projesi’ni anlattığımız yazımızı okuyarak Uçurtma Projesi’nden nasıl burs alacağınızı öğrenebilirsiniz. Keyifli okumalar 🙂

https://www.internhaber.com/2126-2/

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.