/

Binance, İtalya’da Yasaklandı!

Binance‘in Çin’de yasaklandığının haberini aldıktan sonra ( BINANCE ÇİN’DE YASAKLANDI ) bu sefer de İtalya’da yasaklandığı duyuruldu. Kripto para borsasının İtalya’da neden yasaklandığında dair yetkililer açıklama yaptı.

Dünyanın en önde gelen kripto para borsası Binance İtayla’da Resmen Yasaklandı!

İtalya’da bulunan yetkililer kripto para borsası Binance’in ülkede faaliyette bulunma yetkisinin olmadığını ve bu yüzden tüm ülke genelinde yasaklandığını açıkladı. Çin’den sonra İtalya’da Binance’in yasaklandığı ülkeler arasına girdi. Bu ülkeler dışında İngiltere’de de haziran ayında yasaklanmıştı.

İtalyan Piyasa Düzenleme Kurumu Consob da Açıklama Yaptı

Consob yaptığı açıklamada, web sitesinin İtalyanca bilgi sunan bölümlerine rağmen Binance Group şirketlerinin İtalya’da yatırım hizmetleri ve faaliyetleri sağlamaya yetkili olmadığını söyledi.

“Tasarruf sahipleri, yatırım yaptıkları web sitelerinin yetkili kişilere ait olabileceğini önceden doğrulayarak, yatırım seçimlerini tam bilinçli olarak yapmak için azami özeni göstermeye davet edilmektedir” denildi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

13 Soruda Ahmet Çağatay Abacı ve Cratoonz

Hekimlerin İletişim ve Profesyonel Bilgi Paylaşım Platformu Medklik, Teknolojik Altyapısını B4YO Capital’den Aldığı Yatırımla Daha da Büyütüyor

Instagram’ın Yeni Güvenlik Hamlesi

Fazla Gıda, Seri A Turunda 26 Milyon TL Yatırım Aldı!

Servislet Yatırımı, Keiretsu Forum Melek Yatırımcısına 7 Ayda 17 Kat Getiri Sağladı

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.