Barbie İphone’u Satışa Sunuldu

Barbie İphone’u Satışa Sunuldu

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz temmuz ayında Barbie filmi yayına girmişti. Bu film oldukça popüler bir seviyeye ulaştı. Pazarlama olarak ise bu çok büyük bir fırsat olarak algılanmasının ardından Barbie filmi üzerine Burger King Menülerinden Airbnb evlerine kadar birçok şey görmüştük ancak dudak uçuklatan fiyatıyla birlikte şimdi de bir telefon görüyoruz.

Barbie İphone’u Satışa Sunuldu

Caviar, Barbie temalı bir iPhone 15 Pro ve diğer cihaz tasarımlarını tanıttı. Bildiğiniz üzere Caviar, popüler şeyleri özel bir hale getirerek  tasarlamasıyla ve onları inanılmaz fiyatlarla özel lüks ürünlere dönüştürmesiyle bilinir. Bu tasarımı ise Barbie temalı Samsung Galaxy Z Flip5, piaysada şunalık olmayan Apple iPhone 15 Pro, Pro Max ve Watch Series 9’te olacak.

 

Barbiecore adlı bu koleksiyon özel akıllı telefonlar ve suni kürkten yapılmış gerçek bir ponponun yanında simgesel barbie ayakkabısı da içeriyor. Ayrıca ayakkabının tasarımındaki altın panel lazerle işlenecek ve elektronik aletlerin arka kısmında 49 ışıltılı yakut koyulacak.

iPhone 15’in kamera adası çevresinde 61 adet Swarovski kristalli olup arka tarafını pembe timsah derisi ile kaplı olacak. 24 ayar altın da belirli kısımlara serpili olacak. Kameraların etrafındaki çerçeve, yanlar ve stiletto altından olacak şekilde tasarlandı.

 

Tabiki tasarımlar oldukça sınırlı sayıda olacak. 3 tasarımın her birinden 99 tane üretilecek. Fiyatlandırma ise Apple Watch Series 9 1.900 dolardan (51.600 TL), Galaxy Z Flip5 tasarımı 8.560 dolardan (232.510 TL), iPhone 15 Pro 7.990 dolardan (217.000 TL)  satışa çıkacak. Ayrıca bu cihazların yanına iPhone 14 Pro seçeneği de eklenecek ve bu da 7.270 (197.471 TL) dolardan olacak.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.