Apple’dan Katlanabilir Ekranlı MacBook Modeli!

9 Mart Cumartesi Neler Oldu? 📢

Apple, katlanabilir ürünler sektörüne giriş yapıyor. Ming-Chi Kuo’nun son raporuna göre, en az bir katlanabilir ürünün geleceği tahmin ediliyor. Bu gelişme, katlanabilir iPhone ve iPad beklentilerini geride bırakarak, şirketin odaklanma önceliğini gösteriyor.

Apple da katlanabilir ürünler sektörüne katılıyor. Yeni bir rapor, böyle en az bir ürünün geleceğini iddia ediyor, ancak gelene kadar uzun bir bekleyiş olacak. Apple analisti Ming-Chi Kuo‘ya göre, Apple katlanabilir, 20,3 inçlik bir MacBook üzerinde çalışıyor, ancak seri üretime 2027’de girmesi bekleniyor.

Kuo son tweetinde “Son zamanlarda, Apple’ın katlanabilir iPhone veya iPad’i 2025 veya 2026’da seri üretmeyi planlayıp planlamadığına dair birçok soru aldım. Yaptığım son anket, şu anda Apple’ın net bir geliştirme takvimine sahip tek katlanabilir ürününün 2027’de seri üretime girmesi beklenen 20,3 inç MacBook olduğunu gösteriyor” diye belirtti.

Bu durum, son zamanlarda bu ürünlerin geliştirilmekte olduğuna dair söylentilere rağmen, sık sık dile getirilen katlanabilir iPhone ve iPad’in seri üretimden çok ama çok uzak olduğunu gösteriyor. Katlanabilir MacBook’a gelince, yıllardır böyle bir ürün hakkında söylentiler duyulmakta, ancak henüz hiçbir şey gerçekleşmedi. Kuo’nun “net geliştirme takvimi” iddiasına rağmen, Apple’ın planlarını değiştirmesi veya ürünü tamamen terk etmesi de dahil olmak üzere, bugün ile 2027 arasında pek çok şey olabilir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #TeknolojiHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.