Amazon Prime Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları

Amazon Prime kullanıcılarıyla nisan ayı boyunca, toplam değeri 233 TL olan 5 ücretsiz oyunu  buluşturuyor.

Amazon Prime ayrıcalıklarından biri olan Prime Gaming ile her ay Amazon’un belirlediği ücretli oyunlara, Prime kullanıcılar ücretsiz olarak ulaşabiliyor. Ayrıca oyunu indirdikten sonra oyundaki tüm paketlere sahip olduğunuz için hiçbir ücret talep edilmiyor.

Prime Gaming’in diğer oyun özelliği ise, oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlama, kaplama ve kıyafet gibi karakter gelişiminde kullanılan ekipmanları ücretsiz temin edebiliyorsunuz. Aynı zamanda Prime özelliği ile seçtiğiniz bir Twitch yayıncısına ücretsiz abone olabilirsiniz.

Oyunlarla ilgilenmeyenler için, Prime üyelere kargo ücretsiz olduğunu belirtelim. Bizden size küçük bir not, piyasada en uygun fiyatlı kitaplar Amazon da mevcut, Prime üye olursanız 3 liralık kitapta bile kargo bedava oluyor. Bu kıyağımızı da lütfen unutmayın. Prime üye olmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Gelelim nisan ayı boyunca hangi oyunlara ücretsiz oluşabileceksiniz. Nisan ayı boyunca 233 TL değerinde 5 oyuna sahip olabilirsiniz.

 

Aces of the Luftwaffe: Squadron – 85 TL

Savaş oyunu sevenlerin keyifle oynayacağı bir oyun bu ay sizlerle. Aces of the Lutfwaffe ile aksiyon ve macera dolu bir serüven sizleri bekliyor. Kuşbakışı kamera açısıyla, düşmanların mermilerinden kaçarken, güç takviyeleri toplayarak ve özel yeteneklerini kullanabilirsiniz.

Seviyeniz yükseldikçe, filonuzda bulunan her bir bireyin seviyesi de artarak, filonuz güç kazanacak. Bizden size tavsiye, TEK BAŞINIZA SAVAŞMAYIN! 3 arkadaşınızla beraber, 4 oyunculu bir savaşa hazır mısınız?

Before I Forget – 15 TL

Before I Forget, hikaye anlatımına dayalı duygusal bir oyun. Alzheimer’ın erken başlangıç evresinde olan Sunita’nın dünyasına dahil oluyoruz. Evin içinde gezindikçe hatıralarla yüzleşiyoruz. Ama sadece hatıralarla yüzleşmiyoruz, gizemli nesneleri keşfedeceksiniz. Sunita’nın hayat hikayesini keşfetmeye hazır mısınız?

Move or Die: Couch Party Edition – 24 TL

Move or Die: Couch Party Edition ile 20 saniyede bir değişen dünyaya hazır mısınız? Oyun mekanizmaları 20 saniyede değişerek 4 oyunculu bir parti oyunudur. Prime Gaming’in bülteninde şöyle bir cümle yer alıyordu, ‘’Arkadaşlıkları bozan oyun tanımının vücut bulmuş hali olan Move or Die, oynamaya başlaması kolay ancak elden bırakması zor bir oyundur.’’ Arkadaşlarınızla oynamaya hazır mısınız? J

The Escapists – 39 TL

Prison Break sevenler için yapılmış bir oyuna hazır mısınız? The Escapists ile hapishaneden kaçmaya çalışıyorsunuz. Gardiyanların sıkı gözetiminde, günlük görevlerinizi yaparak hapishaneden kaçabilecek misiniz? Bir diğer görevinizde sizi hapse atan kişilere fark ettirmeden işlerine yarayacak nesneleri gizli bir şekilde saklamalısınız. Sadece kaçış oyunu olarak düşünmeyin, bir strateji oyunu sizleri bekliyor.

Moving Out – 70 TL

Ev taşımaktan hoşlanır mısınız? Güvenilir bir eşya taşıma ustası olurken, son gelen güncellemeler ile 4 yeni Eve Taşınma modunu denemeye hazır mısınız? Yeni mod ile bunlara sahip olabilirsiniz:

  • 12 seviye için Eve Taşınma modu
  • Yeni bir yardım modu seçeneği
  • İki yeni dans
  • Yeni tişört özelleştirme seçenekleri sizlerle olacak.

 

Prime Gaming’teki diğer seçenekleri merak ediyorsanız buraya  tıklayabilirsiniz.

Prime Gaming nasıl kullanılır, yazısını çıkmamızı isterseniz, yorumlarda belirtmeyi unutmayın. İyi Eğlenceler…

Girişim Haberleri’nin güncel yazılarından haberdar olmak isterseniz, bizleri yeni açılan Telegram grubumuzdan  takip edebilirsiniz…

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Elon Musk Albüm Çıkartıyor

DUWIB Tarafından Düzenlenen ‘’Yeni Bakış Açısıyla Akıcı İngilizce Konuşun’’ Söyleşisi 12 Nisan Akşamı Başlıyor!

Popüler Markaların ve Şirketlerin Kuruluş Yıllarına Ne Kadar Hakimsin?

LG’den Akıllı Telefon Pazarından Çekilme Kararı! Bir Daha Telefon Üretmeyecek!

Amancio Ortega, 1975 Yılında ZARA Markasını Kuran Adam

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.