Amazon Türkiye, Pazar Günü Teslimat Hizmetine 4 Şehir Daha Ekliyor!

Amazon Türkiye Pazar Günü Teslimat Hizmetine 4 Şehir Daha Ekliyor!

Amazon Türkiye, geçtiğimiz günü teslimat hizmetini genişleterek İzmir, Bursa, Ankara ve Kocaeli illerinde de hizmet göstermeye başlıyor!

Son zamanlarda satın alma haberleriyle gündemde olan Amazon’un, Metro Goldwyn Mayer’ı satın alacağını “Amazon’dan 9 Milyarlık Dev Satın Alma” yazımızda bahsetmiş ve kısa bir aradan sonra bu satın alma doğrulanmış ve satın almanın gerçek değerini “Amazon Metro Goldwyn Mayer’ı 8.45 Milyar Dolara Satın Alacak!” yazımızda sizlerle paylaşmıştık. Ayrıca, Amozon şirketinin nasıl kurulduğuyla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak ve Jeff Bezos’un ilham veren yaşam hikayesini merak ediyorsanız “Jeff Bezos, 113 Milyar Dolarlık Servetiyle Dünyanın En Zengin Adamı” yazımıza göz atabilirsiniz.

Ülkemizde verdiği bir hizmetle karşımıza çıkan marka, yaklaşık 3 yıldır ülkemizde İstanbul ilinde hizmet veriyordu. 4 yeni şehirde Pazar günü teslimat hizmetine başlayan Amazon Türkiye artık Kocaeli, İzmir, Bursa ve Ankara illerinde de hizmet vermeye başlıyor.

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott : “Amazon’da müşterilerimize sürekli olarak yenilikler sunmak için çalışıyoruz. İstanbul’daki müşterilerimizin Pazar günü teslimat seçeneğinden duyduğu memnuniyeti biliyoruz ve bu hizmetimizi artık Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’de daha da fazla kişiye ulaştıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pazar günü teslimat, her günün artık bir Amazon teslimat günü olduğu ve artık bu şehirlerdeki Amazon müşterilerinin Amazon’da alışveriş yaparken daha fazla rahatlığın keyfini çıkarabileceği anlamına geliyor.” diyerek Amazon Türkiye’nin pazar günü teslimat hizmetini genişletmesiyle ilgili görüşlerini dile getirdi.

Amazon Sipariş Verme

Amazon üzerinden sipariş vermek istediğinizde öncelikle çok fazla seçenek olduğunu söyleyebiliriz. İlk seçeneğiniz eğer Amazon Prime üyesi iseniz, kargo hızına bağlı olarak herhangi bir kargo ücreti ödemeden (aynı gün teslimat özelliği hariç) sipariş verebilirsiniz. Ayrıca, yazımızda bahsettiğimiz Pazar günü teslimat hizmetinin de prime üyeleri için kargonun ücretsiz olduğunu belirtelim. Prime üyesi olmayan kullanıcılar ise, çeşitli diğer seçenekler ile karşılaşabilir. Örneğin, 100 TL ve üzerinde bir alışveriş yaptığınızda, standart kargo seçenekleri ile yine kargonuzu ücretsiz teslim alabilirsiniz. Hizmetler ve ücretleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için Amazon.com.tr sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Diğer Yazılarımız İçin:

Lezzet Ankara Uygulaması Esnafa Destek Olmaya Geliyor!

FinTech Klarna 639 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Instagram, İçerik Üreticileri İçin İki Yeni Özellik Duyurdu!

Prime Gaming Haziran Ayı Boyunca Battlefield 4’ü Ücretsiz Veriyor

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.