/

20-27 Mayıs 2023 Yatırım Alan Girişimler

Girişim Haberlerinin haftalık Türkiye Girişimcilik Ekosistemi Yatırım raporuna hoş geldiniz. Her hafta ekosistemde yapılan yatırımları ve birleşmeleri sizlere bu rapor altında aktarıyoruz. Kaçırdıysanız geçen haftanın raporuna buradan ulaşabilirsiniz. Gelin yatırım alan girişimlere şöyle bir bakalım? Yatırım alan bütün girişimleri tebrik ediyoruz.

 

1) Bundle Kitchen

  Bundle Kitchen tohum yatırım turunda 1 milyon 250 bin dolar yatırım aldı. Bu yatırım Orta Doğu merkezli sermaye fonlarından Nuwa Capital liderliğinde ve Kybele Investment’ın katılımıyla gerçekleşti. Bu yatırım Türkiye genelinde 3 yıl içinde 50 mutfak açılmak için kullanılacak.

20-27 Mayıs 2023 Yatırım Alan Girişimler

Bundle Kitchen Nedir?

Bundle Kitchen, bünyesinde bulundurduğu markalar aracılığıyla en iyi ürünleri en düşük fiyattan sunmayı ve bunun sürdürülebilir olmasını amaçlayan bir girişim. Yiyecek sektöründe tek çatı altına toplamaya çalışan girişim geniş marka yelpazesine sahip. Rebel, Green Box, Sandosan, Suup Çorba & Meze, Wrap Me Some, Nane Sumak, 150 Gr, Keftedes, Hungry Vegan olmak üzere çatısı altında bulunan 10 farklı marka mevcut.

 

2) Lumier Games

Lumier Games, 1 milyon TL yatırım aldı. Yatırım Hakkı Alkan tarafından geldi. Bu yatırım 7 milyon TL değerleme üzerinden yapıldı. Bu yatırım oyun geliştirme süreçlerini hızlandırmak için kullanılacak.

Lumier Games Nedir?

Lumier Games, mobil oyun geliştiren bir girişim. 2021 yılının Mayıs ayında Kuntay Koca, Burhan Yıldırım ve Cansu Demir tarafından İstanbul’da kurulan Lumier Games, 3 oyunla öne çıkıyor. Merge Domination, Beach Fest ve Shoe Creator adlı oyunlar. Her 3 oyun da App Store’da ücretsiz olarak sunulmuş durumda.

 

3) LogD

LogD, yatırım aldı. Yatırım Founder One tarafından geldi. Yatırımın finansal detayları ise paylaşılmadı. Yatırım şirketin büyümesini hızlandırmak için kullanılıyor.

LogD Nedir?

Logd Milk Run Yönetim Sistemi, lojistik tedarik zinciri işlerinde geliştirdiği yeni teknoloji, operasyon ve sürdürülebilir çevreci malzemelerin kullanıldığı bir yapı. Lojistik sektörünün çevreye ve ekonomiye olan negatif etkilerini pozitife dönüştürmek amacıyla kurulan LogD, geliştirdiği sürdürülebilir tedarik zinciri çözümleriyle hem doğaya hem de markalara daha fazla katma değer sağlıyor. Ağaçların kesilmesini engellemeden su tüketimini azaltmaya kadar şirketlerin sürdürülebilirliğini üst safhaya çıkarmaya çalışıyor. LogD, sunduğu çözümlerle 2023 yılının sonuna kadar 325 milyon kilogramdan fazla karbon ayak izini azaltmayı planlıyor.

 

4) Insider

  Insider, yeni yatırım turunda 105 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım mevcut yatırımcılarında n QIA ve Esas Holding tarafından geldi. Bu yatırım Insider’ın şirket birleşmesi ve satın alma odaklı stratejisini hızlandırırken, şirketin pazarlamacıların ihtiyaçlarına göre günden güne yeni kanallarla geliştirdiği endüstri lideri platformunu güçlendirmeye ve çığır açan teknolojileri ürünlerine entegre etmelerinde kullanılacak.

Insider Nedir?

Bireysel veya kanallar arası müşteri deneyimleri sunan Insider, bugün Volkwagen ve Barclays gibi şirketleri kendisinde barındırıyor. Toplamda bu zamana kadar 274 milyon dolar yatırım alan girişim kısa bir süre önce G2’ye göre dünyanın En İyi 6. Yazılım Şirketi seçildi. Bu yatırımla birlikte şirket ülkemizdeki faaliyetleri bir üste taşıyan girişim özellikle LCW, Turkcell, Akbank ve Teknosa gibi markaları da içeren müşterilerinin müşteri deneyimi performanslarını artırmaya yardımcı olacak.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.