/

Esebze.com Yatırım Turuna Çıktı

Temellerini pandeminin etkilerini en yoğun hissettiğimiz dönemde atan esebze, fikirlerini 2022 yılında hayata geçirdi. Uzun yıllar boyunca sahada da kazandığı deneyimler ile yakın dönemde hem üreticinin hem de tüketicinin tarımsal üretim alanında yaşadıkları sıkıntıları yakından gözlemleme fırsatı yakaladı ve bu durumu değiştirecek bir platform kurdu.

Türkiye’nin dört bir yanında doğal üretim yapan küçük üreticiler zorunda kaldıkları aracı sistemler yüzünden doğrudan pazara ulaşamıyor ve bu şartlar altında giderek eziliyorlardı. Esebze de kaşiflerin desteği sayesinde bu üreticilere ulaşarak hem onları alanlarında bilinçlendirerek hem de aracısız üretimin mümkün olduğunu göstererek pazarın yollarını açtı. Adil fiyatlandırma ve alanında deneyimli ekibi sayesinde üretimde yaşayacakları her sorunda yanlarında olarak daha kaliteli, verimli ve doğal üretim yapmalarına yardımcı oluyor.

esebze

Diğer bir yandan ise özellikle doğal ve sağlıklı beslenmenin önemini daha iyi anladığımız bu günlerde güvenilir gıdaya ulaşmak giderek zorlaşıyor. Market raflarında gördüğümüz ürünlerin çoğu yoğun kimyasallara maruz bırakılmış ve tazeliklerini kaybetmiş durumda. Esebze, üreticilerini yoğun bir denetim ile seçiyor. Sadece doğal ve kimyasalsız olduğundan emin olduğu ürünleri, tüketicilere sunuyor. Aynı zamanda tarladan tezgâha anlayışı ile satın alınan ürünlerin tazeliğini kaybetmeden direkt üreticisinden sofralara gelmesini sağlıyor. Güvenli ödeme sistemleri ile tamamen şeffaf bir alışveriş imkânı sunuyor.

Bu şekilde gıda değer zincirini kısaltarak tam bir yıldır üreticiler ile tüketicileri buluşturuyor. Bu süreçte herhangi bir marketing ve sermaye desteği olmaksızın bini aşkın kayıtlı kullanıcıya, siparişe ve bu süre içerisinde yine sıfır destek ile 650bin₺ ciroya ulaştı.

Güncel durumda ise doğallığı daha fazla sofraya ulaştırmak için Fongogo platformunda kitle fonlama turuna katıldı. Birlikte büyümek isteyen herkes fonlama turu içerisinde MKK ve Takasbank güvencesi ile diledikleri tutarda yatırım yapabiliyorlar. Aynı zamanda 5Bin₺ üzerinde yatırım yapan destekçilerin neyi destekledikleri hakkında fikirleri olması için komisyon oranında %50 indirim sağlıyor. Ayrıca yatırım turu süresince 5Bin₺ ve üzeri yatırım yapan tüm destekçilere yatırımlarının %10’u oranında fazladan bonus pay veriyor. Yatırım turunun başlamasından itibaren geçen iki haftalık kısa bir süre içinde hedeflediği tutarın %60’ına ulaşmış bulunuyor. Bu süreçte gerek deprem bölgesinde olmasına rağmen elini taşın altına koyan gerek öğrenci harçlığını son kuruşuna kadar yatırım yapan tüm yol arkadaşları ile sofralara doğallık ve tazelik ulaştırmaya devam ediyor.

Esebze kitlesel fonlama detayları ve yatırım yapmak için tıklayın.

esebze

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.