Erken Aşama Girişimler Yatırımcılar ile Bir Araya Geliyor!

girişim

Globalde değer üreten erken aşama teknoloji girişimlerinin 100’den fazla yatırımcı ile buluşacağı “Global Pitch Day” 31 Mayıs’ta online olarak gerçekleşecek. Avrupa, Türkiye ve körfez ülkelerinden çok sayıda girişim, aktif yatırım yapan fonlar, melek yatırım ağları ve melek yatırımcılar ile  buluşacak.

girişim

Bugüne dek 120’den fazla ülkeden 3000 üzerinde girişimi yatırımcılar ile bir araya getiren ve birçok girişimin yatırım alma süreçlerine destek sağlayan helo!, yakın coğrafyadaki yüksek etki potansiyeli olan girişimleri yatırımcılar ile buluşturacak.

31 Mayıs salı günü saat 14.00’da online olarak gerçekleşecek olan Global Pitch Day etkinliğinde Avrupa, Körfez ve Türkiye merkezli yatırım arayışındaki erken aşama girişimler globaldeki yatırımcılar ile bir araya gelecek. Etkinliğe başvuran girişimler ön elemeden geçecek ve ön elemeyi geçen girişimler etkinlikte sunum yaparak yatırımcılar ile bir araya gelecek.

Globalde aktif olarak yatırım yapan 100’den fazla VC, melek yatırım ağı ve melek yatırımcının katılım sağlayacağı etkinlikte öne çıkan girişimler yatırımcılar ile buluşturulacak. Başvuran girişimler arasından ilk 10 girişim de 31 Mayıs’ta yatırım sunumlarını gerçekleştirecek. İlk 10 girişim yatırımcılarla buluşmanın yanında bulut teknolojileri, pazarlama, ödeme ve birçok farklı araca erişim ve $150000 değerinde ücretsiz kullanım hakkı da elde edecekler.

Global Pitch Day’e katılacak girişimcilerin globaldeki birçok yatırım kurumuyla bir araya geleceğinin altını çizen helo! kurucu ortak ve CEO’su Orhan Bayram,

Dünya genelinde girişimlere yatırım ve birçok alanda destek sağlayan kuruluşları hızlı büyüme potansiyeli olan erken aşama girişimler ile bir araya getirmekten dolayı heyecanlıyız. Yatırımcılar her gün onlarca bağış alıyor ve kendilerine uygun girişimi bulma noktasında kalabalıklar arasında vakit kaybedebiliyor. Yatırımcıların odakları ve aradıkları özelliklere sahip girişimler ile buluşmalarını hızlandıracağız. aynı şekilde girişimleri de kendilerine en uygun yatırım kuruluşlarıyla bir araya getireceğiz.

dedi.

girişim

Erken aşama girişimlerin yatırımcılar ile buluşturulması amacıyla gerçekleştirilen etkinliğin başvuruları 31 Mayıs Salı gününe kadar helo! web sitesindeki başvuru formu üzerinden alınacak. Etkinliğe katılım sağlayarak 100’den fazla yatırımcı ile bir araya gelmek isteyen girişimciler link üzerinden başvuru yapabilir: https://link.helo.land/XJpuYY

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.